Oranssi -eturauhashallitsija ihannoi väkivaltaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Missä kohtaa ap tai muut palstasuvakit on hyväksyneet mellakat?
En minä ( ap ) ainakaan, ihan typerää, inohittavaa, sairasta jne on mellakointi, muiden omaisuuden tal terveyden vahingoittaminen, teki sen kuka tahansa. Siksi oranssi-eturauhashallitsija onkin väärällä linjalla ihannoidessaan väkivaltaa.

Mä pysyn kannassani vaikka riehujat nyt paljastuukin trumppilaisiksi.
 
vierailija

Mä pysyn kannassani vaikka riehujat nyt paljastuukin trumppilaisiksi.
Kuvernööri ja pormestari ovat demokraattisen puolueen jäseniä, toisin sanoen Trumpin poliittisia vastustajia, eli valehtelevat sitten sen mukaan ja tyhmimmöt uskovat.
 
vierailija
Suvakit saivat kostonsa.

HS:

"Kalifornian Oaklandissa poliisi kuoli perjantaina laajojen protestien yhteydessä tapahtuneessa ampumisessa, kertoo muun muassa Los Angeles Times."
 
vierailija
"Yhdysvaltoja ravisuttaneiden, useita päiviä jatkuneiden mellakoiden keskellä on käyty kiihkeää keskustelua siitä, kuka levottomuuksia organisoi.

Trumpin ja konservatiivisen oikeusministeri William Barrin näkemyksen mukaan mellakointia lietsovat anarkistiset ja äärivasemmistoryhmät."
 
vierailija
Antifa Suomessa
Suomen tunnetuin Antifan puolesta liputtanut henkilö löytyy opetusministeri Li Anderssonin (vas.) kabinetista. Hänen erityisavustajansa Dan Koivulaakso (vas.) on aiempina vuosina peräänkuuluttanut ”erittäin brutaalia” AFA:a eli antifasistista toimintaa.

Myös Andersson on itse signaloinut hyväksyvästi järjestön suuntaan.

Äskettäin Andersson joutui tiukkaan paikkaan. Vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Miska Dellinger joutui eroamaan tehtävästään, koska hän jäi kiinni tappamiseen yllyttämisestä. Puolue yritti lakaista kohun maton alle ja jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, mutta lopulta paine kasvoi liian suureksi ja Dellinger joutui jättämään tehtävänsä.

Vanha sanonta kertoo: Jos se näyttää ankalta, ui niin kuin ankka ja vaakkuu kuin ankka, niin se on todennäköisesti ankka.

Vasemmistoliitto rekrytoi osaajansa Antifasta, puolueen puheenjohtaja liputtaa Antifan puolesta ja sen toiminnanjohtaja yllyttää tappamiseen kuin Anfita.

Kysymys ei ole enää siitä, onko vasemmistoliitolla ja Antifalla yhteyksiä. Mielenkiintoisempi kysymys on, myönnetäänkö puolueen johdolle enää viisumeita Yhdysvaltoihin.

SUOMEN UUTISET