Onko vaimoni fantasia tai toive yleinen?

Tämä tänne tai SX-palstalle...
Vaimoni kanssa meillä on hyvä ja toimiva parisuhde ...jo 10 v,,, - myös petielämäpuoli toimii. Aina silloin tällöin kun harrastamme seksiä - vaimoni fantasio dildoa käytettäessä toisesta rakastajasta - samanaikaisesti. Onko fantasia yleinen / normaali...viestittääkö se siitä että vaimo haluaisi jotain toista? Pitäisikö fantaisa sitten toteuttaa oikeasti. Jos se on oikeasti unelmaa niin en sen toteuttamiseksi haluaisi ajaa alas petielämän kehittämistä...
Kiitos asiallisista vastauksista. =)
 
Aika yleinen fantasia tuo tuntuu olevan! Se ei kuitenkaan tarkota automaattisesti attä haluisi kolmannen osapuolen aviosänkyyn! Meillä naisilla se tärkein sukupuolielin on tuolla korvien välissä ja monet naiset kiihottuukin mielikuvista ja tuhmista jutuista enemmän kun te miehet arvaattekaan! Nainen saattaa haaveilla kolmannesta sängyssä, koska se tuntuu ajatuksena kiihottavalta, mutta käytännön toteutus on jotain aivan muuta. Siksi suurin osa jättääkin fantasioitaan toteuttamatta, koska todellisuus on aivan eri kuin kuvitelmat! Tietysti kannattaa kysäistä vaimolta mitä mieltä hän näistä ajatuksistaan on, voi toki olla että hän haluaa kokeilla oikeasti kolmatta osapuolta leikeissä mukana. Jos asia on ok molemmille niin sitten vaan lehteen ilmoitusta parinhakupalstalle! ;)
 
Juu älä ainakaan yllärinä mene hommaamaan :D Valtaosa naisista ei halua moniakaan fantasioitaan oikeasti toteuttaa, ne ovat kiihottavia pään sisällä mutta käytännön toteutus ei silti välttämättä houkuta.
 

Yhteistyössä