Onko turhaa alkaa soitteleen verikokeisiin ym ym jos

  • Viestiketjun aloittaja millarainen
  • Ensimmäinen viesti
millarainen
vuotanut vain yhten päivän verta viikko sitten? Raskaustesti näyttää vahvaa plussaa ja oksettaa, eli raskausoireita kyllä on.. Ja se verenvuoto ei ollut kyllä mitenkään runsasta, mutta kirkasta se kyllä oli. Ja ensimmäisen plussan tein siis kaksi viikkoa sitten..
 
"vieras"
Näyttääkö edelleen plussaa siis?

Jos näyttää, kannattaa soittaa neuvolaan ja kysyä lisää. Voisin kuvitella, että kaveri on edelleen kyydissä. Mutta ehkä olisi ihan hyvä varmistaa asia ultralla?
 
millarainen
[QUOTE="vieras";23104965]Näyttääkö edelleen plussaa siis?

Jos näyttää, kannattaa soittaa neuvolaan ja kysyä lisää. Voisin kuvitella, että kaveri on edelleen kyydissä. Mutta ehkä olisi ihan hyvä varmistaa asia ultralla?[/QUOTE]

on siis vahva plussa edelleen. Raskaus on vaan varmasti aika alussa kun pari viikkoa sitten sain ensimmäisen viivan, näkyisiköhän ultrassa vielä mitään? Kaippa se pitää huomenna soittaa neuvolaan.
 
Itsellä molemmissa raskauksissa heti alkuraskaudesta samoihin aikoihin kun raskaustesti plussaa näyttänyt niin tullut vähän veristä vuotoa.. kuulin jostain että ihan normaalia viikoilla 3-4 kait, eli en olis hirveän huolestunut. keskenmenossa vuoto kuitenkin paljon runsaampaa ja yleensä enemmän kuin yhden päivän
 
"vieras"
Niin joo, ultrassa ei varmaan vielä näy mitään.
Soita neuvolaan. Ehkä neuvovat sut verikokeeseen, jossa kai selviää, onko raskaushormoni laskemassa (keskenmeno) vai oletko edelleen raskaana.
Mä luulen, että oot raskaana. Onnea!
 

Yhteistyössä