Onko teillä krooninen vauvakuume???

  • Viestiketjun aloittaja Gluteus maximus
  • Ensimmäinen viesti
On kyllä...neljä lasta..vanhin täyttää viisi..ja vauvakuumetta pukkaa...haluaisin olla raskaana ja synnyttää..mut en tiedä miten jaksaisin enää viidettä hoitaa..silti toisaalta haluaisin vielä sen nyytin. kunpa tästä tunteesta pääsisi jotenkin eroon...haluan tämän vauvakuumeen pois,pois, pois... :headwall:
 
Bodomska
Ei oo.

Mutta hellyn aina kun näen ihanan 2-3 veen . Ne on niin ihania ja muistuu mieleen kun nämä meidän nuoret miehet olivat sen ikäisiä. Niin älyttömän hulvatonta ja spontaania ...
Miksei lapsia voi palauttaa hetkeksi johonkin kehitysvaiheeseen - meidän täysmurkku vois olla hetken taas 3 v ja esimurkun vois kelata siihen 6 v:n ikään jolloin niiden roolitkin menis sekaisin.... =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 20:20 mie vaan kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 19:53 Merlion kirjoitti:
ei enaa vuosikausiin. Olen jarkiintynyt ja vanhentunut :whistle:
peesi... 23v sain kuopuksen ja nyt on jo isot ja helpot lapset =)
Vauvan saaminen olis kriisi meille mukavuuden haluisille vanhemmille!! :ashamed:
niinpa, ja kylla se meikalaisen kohdalla olisi jo melkoinen fysiologinen mahdottomuuskin tulla enaa raskaaksi. Kylla nautin siita, etta lapset isoja . MUmmiksi tulo on sitten seuraava etappi, ja silloin kylla sitten hemmottelen lapsenlapset piloille :whistle:
 
Mulla ei koskaan ole ollutkaan sellaista kuin "vauvakuume". SIlti noita näyttää kaksi tytärtä tuossa pyörivän :/ Lisää ei tule, se on sata varma.

Saan työni puolesta touhuta vauvojen kanssa niin paljon kuin haluan, että se riittää tulevaisuudessa kiitos.<br><br>
 

Yhteistyössä