Onko teidän mielestä 4 lasta paljon?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Tuuve
Alkuperäinen kirjoittaja kutku:
Ei ole muuten kauhean paljon, mutta auton vaihdon se heti vaatii. Tosin näyttää siltä, että kohta vaatii tää kolmaski sen, jos meinaa kolmen istumet saada takapenkille. Näillä näkymin minäkin sen neljännen haluaisin, mutta jos nyt eka oottelis tätä kolmatta maailmaan =)
Hö, meillä ei vaatinut auton vaihtoa. Meillä kaksi tavis henkilöautoa mutta liikummekin todella harvoin koko porukka yhdessä minnekään että silleen toimii meillä, talvella ei koko sakki vissiin ollenkaan.

 
RP
Alkuperäinen kirjoittaja meillä:
Meillä oli eka lapsi kaikkein vaativin ja hankalin.Kakkonen meni siinä samalla kun ikäeroa vaan 1v5kk ja oli helpompi.Kolmas oli kaikkein helpoin,koska sisarrukset auttoi innoissaan hoitamisessa jen.Nyt mietinnässä se viimenen=)Suurperheeksi ei luokitella itseämme..koska tuntuu niin normaalilta lapsimäärältä.
Meillä samanmoisesti lapset "käyttäytyneet" ja niin nelonen tuli. Sitten olikin oksat pois, tämmöistä pakkausta ei ole täällä torpassa ollutkaan. Lapsista kaikkein vaativin mutta niiii-iin IHANA <3
 
neljänäippä
juu, kyllä se välillä on paljon! Esim. tänään, kun väsyneenä tulin töista ja kaikki neljä tarvis äitiä yhtäaikaa :(
Mut en tosiaan koe, että oltais suurperhe,
Ja muuten, mielläkin tuo nelonen, suloinen pellavapää hurmuri, on kyllä sellainen äkäpussi, ettei toista!
 
Kylla kai se on nykystandardien mukaan. Meilla on 4. Alunalkaen kylla sita kolmatta ajateltiin mutta tuplapottihan sitten tama viimeinen raskaus. Kylla siina kaikki meni uusiksi. Asunto, auto jne... normaalit hotellihuoneet, laivan hytit ovat liian pienia 6 henkiselle perheelle.

Mutta meille oikein passeli komppania. :heart:
 
vieras
meillä nyt kolme ja neljäs varovaisissa haaveissa, olisiko tuo neljä sitten jo suurperhe, en tiedä, kolme ei ainakaan miltään suurperheeltä tunnu vaikka joidenkin olen kuullut sitäkin jo sellaisena pitävän.
 
tupu
Alkuperäinen kirjoittaja Kiia:
Meillä neljä lasta, enkä koe, että meillä paljon lapsia. ympäristölle ollut ennemminkin ihmettelyn ja voivottelun aihe vaikka itse kyllä lapsemme hoidetaan ja elätetään.
Näinpä. Ja viides meillä haaveissa, eikä sittenkään olisi PALJON lapsia..
 

Yhteistyössä