Onko tämä mielestänne totta? ”Ellei ihminen usko Jeesukseen Kristukseen, hän ei pääse taivaaseen. Hän joutuu kadotukseen eli helvettiin.”

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Raamatussakin puhutaan jälleensyntymisopista, eli olet lepotilassa jossakin olomuodossa ja kun hetki on sopiva, niin synnyt tähän maalliseen elämään uudelleen, ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, kunnes olet täydellisen oppinut hyväksi ihmiseksi, kyllästänyt leikkimään aineellisella tasolla ja sinun tehtäväsi on kaikkineen hoidettu maan päällä.
Joku on sattunut keksimään uskonnot, joiden avulla ihmisiä on helppo hallita ja alistaa uskonnosta riippumatta. Keinoina on käytetty pelottelua, tappamista, elinkeinon varastamista, tietotaidon hävittämistä, perinteiden ja vanhojen oppien tuhoamista ja niitä on käytetty uskomatonta kansaa vastaan. Jos joku on paha, niin uskonto ja sen opit itsessään.
"käännä toinenkin poski, jos joku lyö "eli olet hyvä uskovainen, kun alistut kiltisti suurempaan valtaan, etkä nouse vastaan.
"älä tapa" mutta uskon nimissä on oikeus kuitenkin riistää ihmishenkiä?????

Mikäli jeesus oli velho, häntä käytettiin aseena ihmisiä vastaan ja annettiin mielikuva, että jos olet kuin jeesus ja teet taikoja ja olet hyvä jne, niin sinut poltetaan roviolla lopuksi. Eli henkilö oli varoitus ihmisille, miten käy, jos on velho taikka noita ihmetekoineen.
 

Yhteistyössä