Onko sinulla Toyota?

  • Viestiketjun aloittaja hoi järki!
  • Ensimmäinen viesti
hoi järki!
Jos se on vuosimallia 1990-2008, se kannattaa ajaa välittömästi romuttamolle. 1-2 vuotta vanhat voi kannattaa vielä korjata, jos valmistaja vastaa takuusta. Hengenvaarallisia rimpuloita silti nekin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010070211977392_ul.shtml
 
r
Alkuperäinen kirjoittaja Rukoilijasirkka:
Ei todellakaan. Meillä on aina Opel.
Ei muuten parantunut yhtään. Kai tiedät että Opel-kuskit pääsevät aina suoraan taivaaseen. Ai miksikö? No kun ovat joutuneet jo kärsimään niin paljon täällä maan päällä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mimoska:
Heh, ainakin Toyota kutsuu autoja takaisin. Meinaatteko, että se on ainoa automerkki, jossa on ongelmia?

:/
näinpä! Esim mersu tuossa muutama vuosi sitten piti visusti pois julkisuudesta,kun joutuivat kutsumaan suuremman määrän autojaan takaisin mitä toyota... volvolla ollut myös ongelmia ja varmasti on paljon muillakin merkeillä. Mielestäni on vain fiksua ilmoittaa julkisesti vioista :)
 
on
On mulla, mutta ei mikään tuollainen ökymalli, jossa noita vikoja oli vaan ihan perusauto. Ja vielä vanha. Ajan romuttamolle vasta sitten kun menee niin rikki, ettei kannata korjata. Pitkään se on toiminutkin hyvin, mutta pitkästi on matkaa, jos aion päästä kaverin reiluun puoleen miljoonaan kilometriin, ennen kuin luopui omastaan. (Eikä sekään mennyt romuttamolle vaan jonkun autokorjaajan omaksi autoksi.)
 

Yhteistyössä