Onko paikalla sellaisia joilla on häntäluu murtunut joskus..

  • Viestiketjun aloittaja Häntäluusta
  • Ensimmäinen viesti
Häntäluusta
..aikoja sitten ennen synnytystä? Mulla murtui joskus 10 vuotta sitten lumilautaillessa ja nyt kun vauvahaaveet alkaa oleen ajankohtaisia mietinkin että haittaako se mahdollisesti synnytystä jos ja kun häntäluu on luutunut "ongen koukuksi"? En tiedä onko se kovinkin vielä kasvanut (voiko se kasvaa) sen aikaisten röntgenkuvien jälkeen..

Enibadi?? :wave:
 
Tuttavallani on! Lapsena mursi sen pulkkamäessä, ja ekaa synnyttäessä se kuulemma rutisi, ja, ilmeisesti lähes murtui...kipeäkin oli jonkin verran jälkeenpäin...
seuraavaa synnyttäessä se ei enää haitannut...
 
Häntäluusta
Ookkei, eli täytyy sitten vaan lääkäriltä kysyä josko sitä kuvausta sitten uusittais kun se lapsiasia on ihan oikeasti ajankohtainen. Ei kuitenkaan ihan vielä..
Kiitosta vastanneille! :flower:

Ja lisääkin kokemuksia otetaan vastaan, jos jollain on tietoa!
 
tätiääni
Jaa, tulikin juuri mieleeni, että tässä pari kesää sitten tulin pyllymäkeä kapakan portaat alas ja sen jälkeen teki tuskaa pitkän aikaa häntäluussa. Liekö sitten murtunut. Nyt tämän raskauden aikana häntä on kipeytynyt tässä koneella istuessa ja varsinkin ylösnoustessa juimii mukavasti. Pitääkin mainita neuvolassa asiasta, jos vaikka synnytyksessä rupiaa rutajamaan.
 
Mulla luultavasti häntäluu murtui nuorempana, mutta synnytystapa-arvion mukaan ei ole niin kippurassa, että tartteisi leikata. Se ei kuitenkan ole mitenkään tavatonta, että häntäluu murtuu synytyksessä, mikä kuulostaa aika rajulta, mutta ei kai sitä auta kovasti pelätä silti...
 

Yhteistyössä