Onko oikeesti aikuiset miehet niin noloja että

  • Viestiketjun aloittaja "outoa"
  • Ensimmäinen viesti
"outoa"
eivät kehtaa edes päin katsoa jos yhen yön juttu tulee vastaan? Eikö se ole aika teinimeininkiä sellainen. Vai onko pelko että nainen tulee juttelemaan muuten vaaan? Ja tokihan kaikki miehet ei tälläisiä ole,on niitäkin kenen kanssa voi jutella millon ja miisä vain vaikka sängyssäkin on oltu kerran tai useammin.
 
capitano
jos ne ei enää muista sitä naista? joillain menee muisti ihan täysin kännätessä, ei mitään muistikuvia edellisestä illasta, ja seuraavan aamuna kun hämillään hiippailee ulos sieltä tuntemattomasta asunnosta niin ei pimeässä tule erityisemmin tutkittua sen vieressä nukkuvan naisen naamaa. sitten kun parin viikon päästä tuleekin nainen kadulla vastaan niin eihän sitä tiedä kuka se siinä on, ihmettelee vain että mitä tuokin tuossa niskojaan nakkelee, täysin vieras ihminen.
 
"outoa"
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;28796514:
Eikö yhden yön juttujen perusideakin ole, että ne unohdetaan heti aamun tullen?
Kenties unohdetaan mutta onhan se nyt aika teinimeininkiä jos ei edes päin katsosta jälkikäteen. Vaikka harvemmin niin urpoja tapaa etteivät päin katsosisi.
 
Keittiönoita
[QUOTE="outoa";28796571]Kenties unohdetaan mutta onhan se nyt aika teinimeininkiä jos ei edes päin katsosta jälkikäteen. Vaikka harvemmin niin urpoja tapaa etteivät päin katsosisi.[/QUOTE]

No entä jos ne ei katso päin sen vuoksi, että ne tunnistaakin ja ajattelevat, että ei helvetti, tuonkin kanssa on tullut kiksautettua? Siis eivät haluaisi muistaa koko panoa, mutta tunnistavat kuitenkin?
 
"outoa"
Miksi pitäisi katsoa? miksi pitää edes harrastaa yhden illan juttuja,eihän niistä jää mitään käteen muuta kuin likainen olo(en ole kylläkään kokeillu koska ällöttää jo ajatuskin)
Miksi ei? ei se tarkoita että aina tarvitsee olla ihan nakit silmillä. Ja jos ei ole parisuhdetta niin jotenkin ne halut on joskus tyydytettävä. Helppo huudella että se on likaista ja moraalitonta jos itsellä on kotona mul**u jota nusasta silloin kun siltä tuntuu.
 

Yhteistyössä