Työttömiä ei kiinnosta edes kaupan alan työt

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kauppaan ei pääse töihin jos ei sitoudu tulemaan kaikkina aukioloaikoina. Päiväkodit on usein kiinni illalla ja yöllä ja ei kouluikäisiä voi yksin jättää vastuuseen iltatoimista. Nykyään on todella vähän työpaikkoja joihin ei ole vuorotyövaatimusta. Ei ihme että syntyvyys sakkaa.
 
vierailija
OrpoPurra tekee hyvää työtä hyvällä hallitusohjelmalla - eiku..

"Työ– ja elinkeinoministeriö julkaisi 22. toukokuuta uusia tietoja työttömyydestä. Tilastojen mukaan Suomen työttömyys kasvaa nyt vauhdilla ja se koskettaa lähes koko maata, kaikkia aloja ja ikäryhmiä.

Tilanne on Petteri Orpon (kok) hallitukselle erittäin vaikea, sillä hallitusohjelmassaan kokoomus, perussuomalaiset, kristillisdemokraatit ja Rkp lupasivat hallituskauden aikana Suomeen 100 000 uutta työpaikkaa.

Hallituksen työllisyys- ja kasvutoimilla tavoitellaan julkisen talouden vahvistumista kahdella miljardilla eurolla vuoteen 2027 mennessä.

Uusien työttömyystilastojen mukaan työttömien työnhakijoiden määrä on kasvanut huhtikuussa noin 30 000:lla vuodentakaiseen verrattuna. Samaan aikaan avoimien työpaikkojen määrä on laskenut lähes 56 000:lla."



 

Yhteistyössä