onko neuvoja?

Millä ihmeen konstilla saisin tyttäreni 1v2kk syömään? Hänellä oli sunnuntaina kova kuume, joten yhden päivän huonosti syöminen menee sen piikkiin. Mutta nyt on kaksi kuumeetonta päivää takana ja napero on yhteensä syönyt yhden banaanin, 6 lusikallista puuroa, n. 15 lusikallista "kunnon ruokaa" ja 4 pullollista maitoa.
Edes hänen herkkunsa (mansikat. viinirypäleet, nektaarit) eivät kelpaa. Ekat kaks lusikallista menee hyvin,mut sitten alkaa ERITTÄIN ÄRSYTTÄVÄ pään kanssa venkoilu. :headwall:

Tiedän kyllä, et muutaman päivän syöminen ei maailmaa kaada, mut tuntuu, ettei lapsi oikein jaksa ellei syö edes jotakin. Pakottamaan kun en rupea. Onneksi sentään juo maitoa ja vettä, että saa nesteitä.

Olen kokeillut vellit, keitot, soseet..mitkään ei mene.
Jos jollain sattuu olemaan hyviksi havaittuja keinoja, otan ilomielin vastaan! :D
 
ana
luulen, että ruoka alkaa taas maistua parin päivän päästä, jos on ennen kuumeiluakin syönyt normaalisti. meidän 2-vuotias oli yli viikon kuumeessa eikä ihan oikeasti syönyt kuin muutaman palasen leipää koko aikana. maitoa ja vettä joi. paino tippui vähän, mutta nyt on taas ruoka maistunut paremmin kuin ennen sairastamista ja painokin noussut. eli eipä kannata vielä panikoida, kyllä varmasti alkaa syödä.
 

Yhteistyössä