Onko muilla 1,5v-2-vuotiailla

tapana kiukuttelun aikana hakata päätä lattiaan tai mihin tahansa kovaan pintaan? poika tekee näin vieläkin ja nyt on jo pikkusiskokin ottanut hänestä mallia. en tiedä, miten tuon sais loppumaan. :ashamed: :eek:
 
kissalan mami
meillä 1,5 vuotias tyttö hakkailee päätä seinään ihan huvikseen, istuu lattialla ja kevyesti kumauttelee takaraivoa seinään. Tuumaa vaan et sattuu ja me miehen kans et kyllä varmaan. Ei esiinny jokapäiväisenä juttuna eikä kiukuttelu kuulu asiaan, mies tuumas et kai jokainen kersa jossain vaihees kokeilee sitäkin. kun meidän neiti ei ole samaa mieltä meidän kanssa niin silloin tulee litsareita pitkin poikin isin ja äitin kehoja, siitä ollaan kouluttamassa pois ettei saa lyödä, että se sattuu.
 
yxz
Meidän kuopus tekee sitä, kun ei saa tahtoaan läpi, ikää ei ole vielä tuota puoltatoistakaan vuotta. Otsassa on yleensä kuhmu, kun sitä harrastaa. Ei nuo isommat sellaista reneet :/
 
joka oli sitä mieltä, että päänhakkaus on estettävä. otettava syliin tai johonkin rauhalliseen paikkaan. (meillä esikoinen kilju, että irti irti, kun piti väkisin sylissä). aikuisen pitää vaan olla rauhallinen ja katsoa, ettei lapsi satuta itseään tai muita eikä heittele tavaroita. meinaa vaan välillä mennä itselläkin hermot. :ashamed:
voimia kaikille saman asian kanssa kamppaileville. maltti on valttia huudonkin keskellä :hug: meillä kesti 1,5-2v nuo kohtaukset (kiukutteli, huusi, raivosi, yritti hakata päätään, purra, repiä, raapia jne.) 1,5 tuntiakin pahimmillaan. oli niin kamalaa aikaa, etten mieluusti ees muistele. :eek: kuopus oppi niihin aikoihin konttaamaan ja itki ja konttasi perässä, kun äiti yritti toteuttaa esikoisen vaatimuksi (pompotteli mihin halusi mennä esim. sänkyyn, rattaisiin olohuoneeseen, sänkyyn...) eli tuohon pompotteluunkaan ei psygologin mielestä tarvi mennä mukaan, vaan rauhallisessa paikassa ollaan kunnes lapsi on rauhallinen.
 

Yhteistyössä