Onko muden eskarilaisten huoneet järjestyksessä?

  • Viestiketjun aloittaja kuis muilla
  • Ensimmäinen viesti
kuis muilla
Eli ovatko lelut keskimäärin edes suunnillee järjestyksessä? Vai onko matka ovelta takaseinään seikkailurata, kun pelkää minkä päälle astuu tai kompastuu?
 
mie
Suuri seikkailu on edessä jos aikoo huoneen perälle mennä :)
Kerran viikossa poika siivoaa huoneen ja imuroi mutta heti seuraavana päivänä se on taas ihan sekaisin. Ei kuulemma löydä tavaroita kun ne on siivottu "pois näkyviltä".
 
kuis muilla
Ihanaa, siis meillä on ihan normaalia sittenkin. Ja kun käsken siivoamaan niin romut kerätään suloiseen sekamelskaan johon laatikkoon tai joskus jopa sänkyyn. Siis sängyssähän on pojan mielestä hyvä paikka koska lattian voi silloin imuroida. Piti vaan äsken mennä siivoamaan pojan huonetta, muttä käännyin lannistuneena ovelta takaisin.
 
tytönjapoikienmamma
eskarilainen on nyt alkanut kiinnostumaan huoneen siistinä pitämisestä. lisäksi nykyinen huono on kuulemma lapsellinen ja haluaa sen kuoulaisen huoneen näköiseksi. Vei sinne rikkalapion huoneen seinää vasten....Mutta vielähän se on vaikeaa se siistinä pitäminen, leikkii niin mielellään ja jos on pienenpiä sukulaisia tms kylässä, niin silloin...ei ootodellakaan siistiä
 
Ei ole ei.. Tai kyllä ne on sen hetken jos tyttö on siivonnut.. Nyt on siivonnut jo pari päivää,mutta edestystä on vain vähän tapahtunut..
Olen alkanut harkitsemaan,ettäei pääsisi pihalle ennenkuin huone olisi siistinä,kun tuo ei kavereita meille ennen kuin huone on siisti,näytä auttavan.. :kieh: B)
 

Yhteistyössä