Onko kenenkään muun vauvalla syöminen näin hiivatin vaikeaa!!??

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meillä tyttö 6 kk ja syöttäminen on ihan järkkyä välillä. Illalla jos liian väsynyt ei välttämättä suostu juomaan maitoa ollenkaan. Päivälläkin vaikkei olisi väsynyt niin joskus ei meinaa millään onnistua syöminen. Heiluu ja uikuttaa koko syömisen ajan syötti sitten sylissä tai sitterissä. Syöttötuolissa ei oikein syöminen vielä ota onnistuakseen kun istuu niin kauhean etukenossa. Joskus sitten syö paremmin. Vaikka olisi lelu kädessä niin ei aina meinaa tulla mitään..

blaah, tosi nautinnollisia on nuo syöttämishetket....
 
vieras
Tuollaista se on, koeta kestää. Jos annat maidon tuttipullosta niin kävele samalla, se rauhoittaa lasta. Vauva ei syö, jos touhu ei huvita tai ei ole nälkä. Pääasia, että päivän kokonaisuus on riittävä ja ettei tule nestehukkaa.
 
vieras
Ei ainakaan punota ikenet mitenkään normaalia enempää kyllä, että en sitten tiedä. Tätä on ollut jo hyvän aikaa. Sitterissä nousee istumaan ja menee vähän niinkun etukenoon ettei siinäkään syöminen oikein onnaa.
 
sittenhän voit kokeilla antaa syödä ite, vaikka pehmeitä banaanin paloja eteen ja maito nokkamukiin.
oma puoli vuotias ainakin on aivan onnessaan kun saa ite säheltää (pelleillä) :whistle: tuon ruuan kanssa...
 
aloittaja
Niin siis kuten kirjoitin, että päivällä vaikkei ole väsynyt on syöminen samanlaista sähläämistä..

Niin mäkin olen nyt sitten tehnyt että jos kovin sählää, niin sitten lopetetaan ja kokeillaan seuraavalla syötöllä uudemman kerran.

 
syöttötuoli
Meillä alettiin syöttää syöttötuolissa puoli vuotiasta...siinä pehmuste ja lisäksi selän taakse pyyhettä, että on "tukevasti" ja jos ei heti mene niin odottelee kunhan kunnolla nälkä niin jo kelpaa.
 
aloittaja
Meilläkin syöttötuolia kokeiltu, mutta vauva istuu siinä tosi reilussa etukenossa vaikka ollaan pyyhkeitä laitettu sivuille ja selän taakse, mutta eteen en oikein enää saa ja onkin ihan kenossa siinä, semmosessa asennossa jossa ei oikein syöminen onnaa.
 

Yhteistyössä