jauhelihakastike:
-1 rkl öljyä
-250g jauhelihaa
-1 iso sipuli
-1-2 valkosipulinkynttä
- 1tlk tomaattimurskaa, yrteillä maustettua
-1 lihaliemikuutio
-1 rkl tomaattisosetta
- 1/2 tl mustapippuria
-2 tl oreganoa
Juustokastike:
-2 rkl margariinia
- 1/2 dl vehnäjauhoja
- 6dl maitoa
-1/2 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- ripaus muskottia
- 150g juustoraastetta
-jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet. Anna hautua kannen alla 10-15min.
-juustokastike: Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot ja kiehauta. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Kypsennä samalla sekoittaen muutama minuutti ja mausta. Siirrä kastike pois levyltä. Lisää suurin osa juustoraasteesta.
-levitä suorakaiteen muotoisen uunivuoan pohjalle ohut kerros juustokastiketta. Aseta sen päälle 3 lasangelevyä, 1/3 jauhelihakastikkeesta ja 1/3 juustokastikkeesta. Tee näin kolme kertaa ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
- kypsennä 200 asteessa 30-40min.