kaasuhellalla se sama 7 min.Alkuperäinen kirjoittaja ..:Meillä on mikro, ja silti syön terveellisesti. Tänäänkin just lämmitin sillä kaalipataa ja sulatin pakkasesta puolukoita, että sain syödä niitä kaalipatani kanssa. Miettii errä tohon mulla meni aikaa varmaan semmonen 7min, ja kuinka kauan olisi mennyt ilman mikroa...??
Niin oliko se kaalipatakin pakkasessa? Puolukat ei mikroa kaipaa ja kaalipadankin voisi sulattaa vesihauteessa tms. tai voihan sen ottaa sieltä pakkasesta jo aamulla jääkappiin.Alkuperäinen kirjoittaja ..:Meillä on mikro, ja silti syön terveellisesti. Tänäänkin just lämmitin sillä kaalipataa ja sulatin pakkasesta puolukoita, että sain syödä niitä kaalipatani kanssa. Miettii errä tohon mulla meni aikaa varmaan semmonen 7min, ja kuinka kauan olisi mennyt ilman mikroa...??
siis taipuvaisia lihomiseen?Alkuperäinen kirjoittaja hoya bella:Mulla ei ole. Lähinnä siksi, että tulisi syötyä terveellisemmin. Ei siis eineksiä joita on helppo lämmitää mikrossa. Kyllä sitä ilmankin pärjää.
Tätä en kyllä ihan täysin allekirjoita, mutta se on totta että monesta ruuasta tulee pannulla lämmitettynä parempaa kuin mikrossa. Esimerkiksi karjalanpiirakoista tulee mikrossa lötköjä ja pannulla säilyttävät koostumuksensa.Alkuperäinen kirjoittaja minusta:mikroruoka maistuu oudolle, ei sama kuin pannulla
Meillä mikro, mutta ei siinä mitään eineksiä koskaan lämmitetä. Edellisen päivän ruokia usein lämmitetään. Lisäksi lämmitetään mehua talvella/flunssassa.Alkuperäinen kirjoittaja hoya bella:Mulla ei ole. Lähinnä siksi, että tulisi syötyä terveellisemmin. Ei siis eineksiä joita on helppo lämmitää mikrossa. Kyllä sitä ilmankin pärjää.