Onko järkeä mennä lääkäriin jos epäilee varpaan murtuneen?

  • Viestiketjun aloittaja Miettivä
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Varmasmurtuma korjataan sillä, että teipataan se vieressä olevaan varpaaseen kiinni. Ei se kauheesti satu ees vähän ajan päästä. Mulla on murtunu varvas ja kolme sormea, ei sattunu kauaa. Käsi, kun murtu niin se tietty oli pitkään kipeenä, noita ei voi kivun puolesta oikein verrata.
Itellä murtu pikkuvarvas jo neljä kuukautta sitten eikä omassa tapauksessa teippaaminen toiminu, sillä se paino varvasta huonoon asentoon. Harrastan joukkuelajia 4 kertaa viikossa ja koska sille ei tosissaan mitään tehdä ja kipukynnys on korkea niin tässä nyt ootellaan jos jotain paranemista tapahtus. Ärsyttävä pikkuvaiva tää kyllä on. Tsemppiä kaikille, jotka painii saman ongelman kanssa. -N21
 
vierailija
Menisin, et ainakaan häviä mitään siinä. Kaverilla alkanut nyt vaivaamaan kauan sitten "murtunut" tai ainakin pahasti loukkaantunut isovarvas, luutunut väärin, kasvattanut jotain rustoa ja muuta. Lääkäri ei voinut käsittää, että silloin ei asialle tehty mitään, olisi voitu lastoittaa tai jotain. En nyt niin tarkkaan tiedä, mutta mene nyt ihmeessä.

isovarpaan jos murtaa niin se on pahempi juttu.
 

Yhteistyössä