No niilläkään ei ole mitään yhteyttä. Mascarpone on juustoa!Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Ai, no muistuttaako kermaviili sitten Mascarponea ? Leipoa pitaisi...
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No niilläkään ei ole mitään yhteyttä. Mascarpone on juustoa!Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Ai, no muistuttaako kermaviili sitten Mascarponea ? Leipoa pitaisi...
Mutta kermaviilin tilalle voisin kyllä laittaa ranskankermaa.
ranskankermaa voit laittaa kermaviilin tilalle, koostumus on suurinpiirtein samanlainen.Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Mita voisin laittaa kermaviilin tilalle ?
Riippuu siitä mihin sitä laitat! Ja mitä on tarjolla.Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Mita voisin laittaa kermaviilin tilalle ?
sopii, mitä muuta siihen taikinaan tulee, se riippuu paljon siitäkin.Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No niilläkään ei ole mitään yhteyttä. Mascarpone on juustoa!Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Ai, no muistuttaako kermaviili sitten Mascarponea ? Leipoa pitaisi...
Mutta kermaviilin tilalle voisin kyllä laittaa ranskankermaa.
Ah, just tuota tarkoitin. Sopiiko se ranskankerma siis myos makeaan leivonnaiseen ?
Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:sopii, mitä muuta siihen taikinaan tulee, se riippuu paljon siitäkin.Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No niilläkään ei ole mitään yhteyttä. Mascarpone on juustoa!Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Ai, no muistuttaako kermaviili sitten Mascarponea ? Leipoa pitaisi...
Mutta kermaviilin tilalle voisin kyllä laittaa ranskankermaa.
Ah, just tuota tarkoitin. Sopiiko se ranskankerma siis myos makeaan leivonnaiseen ?
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:No kyllä ranskankermaa voi kermaviilin tilalle laittaa. Tai ruoanvalmistusjugurttia. Bulgarianjugurttia. Kreikkalaista jugurttia.
laita sitten jugurttia, mutta valuta se huolella koska yleensä se on vetisempää ku esim. ranskankerma tai kermaviili.Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Ajattelin kokeilla sita fariinisokeri-raparperipiirakkaa, minka ohjeen bongasin talta palstalta.Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:sopii, mitä muuta siihen taikinaan tulee, se riippuu paljon siitäkin.Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No niilläkään ei ole mitään yhteyttä. Mascarpone on juustoa!Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Ai, no muistuttaako kermaviili sitten Mascarponea ? Leipoa pitaisi...
Mutta kermaviilin tilalle voisin kyllä laittaa ranskankermaa.
Ah, just tuota tarkoitin. Sopiiko se ranskankerma siis myos makeaan leivonnaiseen ?
Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:laita sitten jugurttia, mutta valuta se huolella koska yleensä se on vetisempää ku esim. ranskankerma tai kermaviili.
tai no, kyllä se ranskankermakin käy. kumpaa siulla nyt on saatavilla, sitä ranskankermaa vaiko kermaviiliä? sori, menin ihan sekasin jo... eli kumpaa siihen ohjeeseen kuuluu laittaa?
Mä laittaisin ranskankermaa. Tai täältä saa kyllä sellaista tosi paksua jugurttia, oliskohan kreikkalaista, sitäkin olen käyttänyt, koska se on rakenteeltaan ihan vastaavaa kuin kermaviili. Sori, mä en heti tiennyt ettet olekaan Suomessa.. :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja Cosmopolitan:Alkuperäinen kirjoittaja BKM:No kyllä ranskankermaa voi kermaviilin tilalle laittaa. Tai ruoanvalmistusjugurttia. Bulgarianjugurttia. Kreikkalaista jugurttia.
Olisiko tuo jogurtti sopivampaa makeaan piirakkaan kuin ranskankerma ?