Omilta vakava varoitus Donald Trumpista, pelkäävät että hävitsessään lietsoisi taas kapinaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Iltalehti: Omilta vakava varoitus Trumpista Osa republikaaneistakin varoittaa Trumpin aikomuksista vaalien jälkeen.

"Yhdysvalloissa asiantuntijat ja osa republikaaneista ovat ilmaisseet huolensa Donald Trumpin aikeista, mikäli tämä häviää marraskuussa järjestettävät presidentinvaalit demokraattien ehdokkaalle, varapresidentti Kamala Harrisille.

Brittilehti Guardianin mukaan Trumpin ja tämän liittolaisten katsotaan jo nyt valmistautuvan mahdollisen vaalitappion varalle levittämällä salaliittoteorioita vaalivilpistä. Tarkoituksena on luoda pohja syytöksille peukaloiduista vaalituloksista, joiden avulla Trump voi kiistää Harrisin voiton.

Arizonan osavaltiossa sijaitsevan Mesan kaupungin pormestari John Giles on yksi Trumpin aikeista varoittavista republikaanipuolueen jäsenistä. Giles on ilmoittanut kannattavansa Harrisia presidentiksi, koska pitää Trumpia vaarallisena.

– He väittävät kaiken menneen pieleen, mikäli he häviävät. Yllättyisin, jos Trump ei yrittäisi lietsoa kapinaa, jos hän häviää, Giles sanoo Guardianissa."
 
vierailija
Venezuelan meininkiä. Siellä joulu aikaistetaan lokakuulle itsensä valitseman presidentin käskystä. Minulle ei aukea koskaan miehen logiikka.
Miksi kukaan ei uskalla ottaa pujeeksi Melanien taustavaikutusta. Naiset ovat koko maailman sivun kääntäneet miesten päät. Paljon helpompi homma kuin heinän teko. Obamalla on uskomattoman upea vaimo Michelle. Olen katsonut hänen videoita ja lukenut kirjan. Onko Melanie yksinkertainen hönö vai mistä mättää?
 

Yhteistyössä