Båten Anna
12 vuotta laivatyötä tehneenä (myös buffassa) voin sanoa, että arvostan enemmän niitä ihmisiä, jotka osaa ottaa kohtuullisen määrän ruokaa lautaselle, ts. syö lautasen tyhjäksi tai lähes tyhjäksi. Ihan liikaa näkee näitä "pitää kasata ruokaa hemmetisti lautaselle ja ottaa 8 lasia juotavaa, kaikki aina puhtaaseen uuteen lasiin ja jättä 3/4 ruoasta"-tyyppejä. Inhottaa heittää kauheita määriä ahnehdittua ruokaa roskiin.
Näin työntekijän näkökulmasta on AIVAN YKS JA HAILEE kasaako alku-, pää- ja jälkiruoat samalle lautaselle. Enemmän huvittaa ne muka hienot, jotka kokoaa 7 ruokalajin illallisen tarjolla olevista ruoista ja purjehtii velourimekossa pöytään syömään ja viereisessä pöydässä räkättävä kännipporukka sikailee ja heittelee ruokaa. Jos haluu olla fiinimpi, niin a la carte on parempi paikka.
Näin työntekijän näkökulmasta on AIVAN YKS JA HAILEE kasaako alku-, pää- ja jälkiruoat samalle lautaselle. Enemmän huvittaa ne muka hienot, jotka kokoaa 7 ruokalajin illallisen tarjolla olevista ruoista ja purjehtii velourimekossa pöytään syömään ja viereisessä pöydässä räkättävä kännipporukka sikailee ja heittelee ruokaa. Jos haluu olla fiinimpi, niin a la carte on parempi paikka.