Olisiko vapaaehtoisia, joilla hetki ylimääräistä aikaa?

Tunnut kovasti otsa- ja kruunuchakroissani, mahdoitko huomata samaa.. Näen sinut sirorakenteisena..? Ei aivan lyhythiuksisena, oletko vaaleatukkainen?

Mutta sinussa on jotain, joka jostain syystä vastustelee... jostain syystä työnnät pois onnea ja iloa, joka sinun eteesi annettaisiin. Miksi olet niin ihastunut siihen suohon, jossa olet saanut jo tarpeeksesi rämpiä, vieressäsi menee laudoitus jolla olisi paljon helpompi kävellä, mutta et tahdo nousta niille.
Suo anteeksi kielikuvani, mutta pakko sanoa asia näin ;)

Rakkautta aaltoilee kentissäsi, mutta onko se vasta tuloillaan vai tuupitko sitäkin pois, kun se ei aivan näyttäisi vielä täydessä roihussa olevan. Sinussa on myös henkisyyden värejä, turkoosia, joka kertoo minulle oman totuutesi etsimisestä ja löytämisestä. Turkoosi kertoo minulle myös kyvystä ilmaista itseään, rohkeudesta sanoa asiat asioina. Joko tämä taito on sinulla jo, tai sitten se on kehittymässä mutta hyvin vahvana tämä tulee.


=)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Aapiskukko vastaa*:
Alkuperäinen kirjoittaja Huuhaaharjoittelija:
Alkuperäinen kirjoittaja Aapiskukko jatkaa*:
Alkuperäinen kirjoittaja Aapiskukko:
Heippa, minä myös olisin valmiina :) 34wee lapsellinen nainen:)
Voisin myös tehdä vaihtarin sulle, harjoittelija olen mutta välillä saanut ihan kivaa palautetta. Aikoja en osaa katsoa, mutta jotain eksaktia asiaa/tilannetta koetan selkeytellä korteillani.
:) Se sopii kyllä. Jos tahdot, niin voisit kurkistaa olemattomaan rakkauselämääni.
Onko sinulle jokin tietty juttu josta toivoisit tietoa, katsonko sinulle myös kortein?
Kiva :)
Mulle saa katsoa aivan millä keinolla haluat vaikka työasioita, on vähän hankalaa....Mikä tahansa muukin sieltä esiin nousee niin kelpaa kyllä! :)
Ja sinulle "olemattomaan rakkauselämääsi" tulee tässä:
Nostin sinulle KOIRAn kortiksesi, se ei suoraan lupaa suurta rakkautta, mutta uskollista ja lojaalista ystävyyttä, aivan kuten koira normaalielämässäkin omistajalleen tarjoaa.
Sinulle luvataan sosiaalista kanssakäymistä ryhmissä tai ystävien kesken, yksin sinun ei tarvitse olla eikä yksinäisenä! Olet varmasti pidetty ihminen lähipiirissäsi ja sinulla riittää kaveriseuraa jossa on myös ihmisiä, kenelle saatat uskoutua asioistasi.
Tässä vähän vihjataan sellaiseen, että olisiko sisimmät pelkosi ja tunteesi este sille rakkauden saapumiselle elämääsi. Epäilysi ovat turhia, tunteet kannattaisi työstää läpi ja tuoda valoon niin rakkauskin saa luvan saapua :)
Kortti kun lupaa sinulle myös tunne-elämän parantumista!
Osuikos yhtään......?
Kiitokseni :) Korttisi oli kyllä osuva, todella.

Sinulle sitten työasioihisi.

Työasioissasi toiveita, mutta myös turhautumista. Jokin lupaavalta vaikuttava tilanne kääntyy päälaelleen, tulee pettymyksiä ja vähän ehkä sellaista epätoivoisuuden tunnettakin. Ei ole kuitenkaan huolta, sillä tuo on vain ohimenevä tilanne, sillä sen "keikahduksen" myötä elämääsi avautuu ovi aivan uudelle ihanalle asialle. Tämä liittyy myös perheasioihin, onnellisella tavalla, johonkin salaiseen toiveeseesi. Voitat vaikeudet, ja lopputulos on mitä ihanin.

:)

Toivottavasti selvensi tilannettasi.
:hug:
 
harmaa
Huuhaaharjoittelija, susta tulee tänne tälläsiä viestejä : Pirttipöytä, emäntä, kaulin, huivi, tyttö ja poika, anoppi....

Mitähän tarkoittaakaan.

Ja lumiukko keskelle tummaa tyyntä öistä merta!
 
Aapiskukko huuhaalle joka ei ehkä ole ihan "huuhaa
Korttia nostaessani saan välillä selkeän tunteen siitä että kortti todella kuvaa saajaansa ja tulee mieleen kirjoittaa intuitiivisestikin jotain, mikä myös tuntuu pitävän paikkansa. Sinun kohdallasi sain tällaisen tosi vahvan tunteen, kiva saada itselle vahvistusta että viesti oli oikea :)
Jaa-a, monta lupaavaa työtilaisuutta on mennyt ohi, ja luu on välillä ollut kurkussa, kohta pari vuotta tuloksetonta yrittämistä takana :/
jaksan silti uskoa, että tällä kaikella on tarkoitus ja "se oikea" työpaikka vaan odottelee jossain että kohdataan....kaikesta huolimatta! Kiitti sulle kun katsahdit :)
 
Marikki
Huh, normaalisti en tällaisia ole lukenut enkä edes horoskooppeja, mutta nyt tämän ketjun luin ja itku tuli. Tuntuu kivalta että joku "uhraa" aikaansa tällaiseen toisten vuoksi.

Minullekin?
 

Yhteistyössä