Olin yön pois kotoa. Kortsut kateessa, seksilelut "käytettyinä"!!!

  • Viestiketjun aloittaja Mielipiteitä, onko totta?
  • Ensimmäinen viesti
Aika mukavaa, että ennen vanhaan avauduttiin kaikesta täällä palstalla. Nykyään ei vissiin enää…🤷‍♀️ Tai sitten miesten peppudildoilut on jo vahvasti tätä päivää.🤔

Kauhistellaanko nykyään enää mitään!?😱
 
vierailija
Jokainen mies on kokeillut vaimonsa dildoja perseeseensä. Ja suurin valtaosa salaa, koska tuollainen on säälittävää ja iljettäväö, kun mies sen tekee. Mutta voimallista ja ihailtavaa jos nainen moiseen ryhtyy.
 
vierailija
Nyt mielipiteitä kehiin.Kuulette oudon sepityksen suoraan mun miehen suusta Ja ei ole provo vaan tapahtui eilen meillä.
Eli siis olin yötä pois kotoa ja kotiin tullessani löysin kaapista dildoni joka oli limainen ja siihen oli patteritkin oikein laitettu paikoilleen (itse ne olen pois ottanut). Miehelle sanoin että nyt varmaan ois juttelun paikka ja kysyin tiedätkö mitä asiani koskee? Mies meni vakavaksi ja sanoi että :" Varmaan niitä kortsuja..." (Hämmentyneenä) Sanoin että eiii, mun dildoa joka on aivan limainen, kuka sitä on käytellyt? Mies repesi nauruun ja sanoi tehneensä pilan Eli siis oli suuttunut mulle kun sanoin hänelle pahasti niin oli päättänyt kostaa tekemällä mun dildosta sen näköisen attä aivan kuin hänellä olisi ollut täällä joku nainen. Mitä helv#ttiä?
Ja jossain vaiheessa sanoi että oli heittänyt kortsut roskiin koska paketti oli pesukoneen päällä ja siihen oli tippunut huuhteluainetta. Ja tosiaan kun tulin kotiin (soitin 5min aiemmin et kotona olen ihan kotona) tuli ovella vastaan kun oli roskapusseja viemässä ja kortsut olivat siellä. Ja limaisen oloisen oli dildostani saanut laittamalla kortsun siihen päälle. Eli siis yksi kortsu oli roskiksessa "käytettynä". Joo olen varmaan tyhmä, mutta voiko tälläistä tarinaa uskoa? Ja tosiaan ristiin meni hiukan että ensin sanoo että heitin ne roskiin kun paketti oli huuhteluaineessa ja sitten kun pyydän hakemaan pakettia sieltä roskiksesta ja kysyn dildosta sanoo että niin kortsun siihen päälle laitoin jotta olisi aidon näköinen.
Mulla on sairas mies. Ihan uskomaton tarina. Niin ja kaikki muut kortsut löytyivät roskista mutta ei tätä käytettyä mies ne haki sieltä ja paketti ei ollut pilalla huuhteluaineesta ollenkaan.Eikö vaan kehdannut kertoa mitä oli puuhannut(kuullostaakin jo aivan älyttömältä) vai ONKO MEILLÄ OIKEASTI KÄYNNYT JOKU POLKEMASSA MUN MIESTÄNI?

Eli puhui ensin että kortsut heitti roskiin koska olivat pilalla. (dildosta ei maininnut mitään ennen kuin asian otin puheeksi)
Sitten selvisi dildo juttu ja sitten sepitti että rasvalla oli saanut limaiseksi ja kun sanoin ettei paikkaansa voi pitää ettei siitä tuon tuntuinen tule niin sanoi että rasvalla ja kortsulla sai sen tuntuiseksi mitä se nyt sitten oli.
Pyysin hakemaan kortsuja roskista ja hups tätä yhtä "käytettyä" ei löytynyt ja tiedän monta niitä paketissa oli. Kuka käyttää toisen naisen dildoa? Hyi.
Käyttänyt sitä omaan peppuun.
 

Yhteistyössä