Oi karppaus!!

  • Viestiketjun aloittaja vv
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Se käsitys,että karpit syövät hirveesti ruokaa on ihan peestä. Karpit syö ruokaa sen verran,että tulevat kylläisiksi. Eikä sitä ruokaa tarvitse välttämättä olla paljon,jos se on oikeaa ruokaa. Ts. karpit eivät ahda ruokaa kaksin käsin suuhunsa vaan osaavat syödä vain tarpeellisen määrän.
 
"Jenis"
[QUOTE="vieras";28634258]Se käsitys,että karpit syövät hirveesti ruokaa on ihan peestä. Karpit syö ruokaa sen verran,että tulevat kylläisiksi. Eikä sitä ruokaa tarvitse välttämättä olla paljon,jos se on oikeaa ruokaa. Ts. karpit eivät ahda ruokaa kaksin käsin suuhunsa vaan osaavat syödä vain tarpeellisen määrän.[/QUOTE]

Ehkäpä semmosta yhtä ainoaa karppilajia ei olekaan? Täällä muistan yhden karppaajan hehkuttaneen, miten hän vetää 5000 kcal per päivä eikä näy missään. Ja nimenomaan lihaa, possunkylkeä ja pekonia, mitä rasvaisempaa niin se parempaa. Ylipäänsä ainakin tän palstan karppiketjuissa kasvikset on aika lailla sivuroolissa, turkkijugu ja liha pääosassa.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28633765]Mulle on kyllä täysi mysteeri toi maitorahka. Kukaan ei siitä tykkää,mutta syövät
kuitenkin ja valittavat,että on pahaa. Miksi sitä pitää syödä? Proteiinia saa normiruuastakin ihan riittävästi. Karpin ruokaan rahka liian rasvatonta ilman kerman tai smetanan lisäystä.[/QUOTE]

Rahka on todella hyvää ja ei sinne nyt eläinkunnan rasvoja lisätä vaan oliiviöljyä. Purkki rahkaa, mansikoita ja maitoa niin että on hyvä juoda, loraus oliiviöljyä ja siinäpä oiva aamupala.
 
"vieras"
[QUOTE="Jenis";28636678] Ylipäänsä ainakin tän palstan karppiketjuissa kasvikset on aika lailla sivuroolissa, turkkijugu ja liha pääosassa.[/QUOTE]
Enpä ole tuollaista huomannut, mutta varmaan se on kiinni siitä, mihin kunkin huomio kiinnittyy. Mun mielestä korostetaan nimenomaan kasviksia. Turkkilainen jugurtti mainitaan myös usein, mutta maitotuotteita ei voi käyttää kovin paljoa. Liha on taas jokaisen oma valinta. Useimmin kuitenkin sanotaan, ettei lihan käyttömäärissä ole aiempaan ruokavalioon juurikaan eroa. Meillä muutos on ollut siinä, että ostataan tavallista jauhelihaa entisen vähärasvaisen sijasta.
 
"vieras"
Sepä se,saahan sitä puhuu karppaavansa jos vetää pelkkää lihaa ja rasvaa. Karppia se ei kuitenkaan ole. Jos niin laihtuu,ei se siltikään ole karppausta.
Vhh ei ole proteiini ruokavalio.
 

Yhteistyössä