Mä syön molempia, mut ostan rusinallista. En tiedä, onko mun mielestä edes valmistajassa eroja. Kuka muu niitä valmistaa, HK? Ostan yleensä halvimman vain. Mä en ole tehnyt itse ikinä, oleks sä? Eikö siinä ole ihan hirveä homma? Tosin, nyt kuin tein jouluruokia ulkomailla, niin huomasin, ettei se nyt ihan kamalaa ole, jos on vaan vähän aikaa, ja pieni porukka syömässä.
Mä yllätyin, et Suomen makkaravalikoima on parantunut ihan hirveesti. Ei ole enää mitään ylijäämämakkaraa niinkuin ollenkaan. Oon nyt maistellu kabanossia, hiillosmakkaraa, ja muita, mitä sieltä laarista löytyy. Pitäny nyt oikeen tankata suomalaisia makuja. Ei ne valehtele, kun ne sanoo, et suomalainen ruoka maistuu puhtaalta. Se on ihan järkyttävän hyvää!
Mä tykkään sellaisesta semitulisesta. Joskus vedin ihan kauheita scouvilleja, niihin tottuu, mut sit alkoi olla, ettei se ruoka enää maistunut, se tulisuus vain. Nyt käytän chiliä lähinnä avaamaan ruoan omia makuja. Se on vissiin aika yksilökohtaista, et minkä määrä siihen tarvii. Et jos jollekin on tosi tulinen, eikä maista enää muuta, niin toinen ei huomaa sitä tulisuutta ollenkaan. Miten tulista sä vedät?