Nyt heitän tän kysymyksen tänne

  • Viestiketjun aloittaja Kukkuluuruu
  • Ensimmäinen viesti
Kukkuluuruu
Onx teil ollu synnytyksen jälkeen vaikee käydä kakkalla??????????????? :/ ......Eli se ei vaan tuuuu, ja sit on kipee koko hole. ....... :ashamed:

Nyt on jo puol vuotta kulunu eikä se "tuska" vielkä oo helpottanu. Joka päivä yhtä kipeetä tekee.

Ei mul mielestäni mitään pukamii oo, tai ainaka suurii. Mut mitä hemmettii siis ootte tehny tälle vaivalle. Pikku hiljaa alkaa ketuttaan.
 
mä söin koko ajan kuivattuja luumuja ihan hulluna. nytkin sairaalakassissa on heti mukaan lähdössä muutama pussi. ei tod kiinostanu mennä ees kokeilemaan ennen ku oli syöny muutaman päivän niitä luumuja ja varmistanu ettei vaa oo vatta kovalla.
 
Mä en uskaltanu synnytyksen jälkeen syödä juuri muuta ku vaaleeta leipää koska tuntu et tytölle tulee ilmavaivoja lähes kaikesta... Ehkäpä tuostakin johtuen ummetusta oli varmaan sellaset pari kuukautta ainakin. Nyt vatsa toimii jo normaalisti, vaikka edelleen on hieman kovemmalla kuin ennen synnytystä. Ja onhan sitä ihan synnytyksen jälkeen paikat niin hellänä ettei oikein haluais punnata mitään... ;)
 
Esikoisen jälkee 2 kuukautta meni niinettä teki kipeää. Mutta huomasin että siihen auttoi jostain syystä se ettäoli ikäänkuin kaksinkerroin pytyllä kädet lattiassa. varmaankin ponnistus hepottui tai jotain.

Tytön jälkeen ei tuntunut vaikealta en saanut tikin tikkiä ja paikat oli heti kunnossa.
 

Yhteistyössä