Nyt antakaa vinkkejä, mitä teen kariniemen kananpojan fileesuikaleista?!?

  • Viestiketjun aloittaja heelppiä!
  • Ensimmäinen viesti
Kuullota sipulia ja valkosipulia ja ruskista ne kanasuikaleet. Jos sinulla on, kuullota myös paprikaa ja herkkusieniä (purkki-). Jos ei ole, heitä joukkoon joku vihannessekoituspussi. Laita riisi kiehumaan, lisää kesken kypsymisen joukkoon kanat ja kasvikset muhimaan, mausta currylla, paprikajauheella, valkopippurilla yms. Lisää vähän ketsupppia tai pikkupurkki tomaattipyreetä.
 
"a p"
Kanapastaa ja kanakastiketta on ihan vasta ollut. Ei tee nyt niitä mieli. Kanasalaatti ei täytä miehen vatsaa kun on tehnyt niin raskaan päivän. Nuudeli ja kana sekasin, hmm, maistuukohan puuulta :D

Miten teet kana-riisin uunissa?
 
[QUOTE="a p";22408645]Kanapastaa ja kanakastiketta on ihan vasta ollut. Ei tee nyt niitä mieli. Kanasalaatti ei täytä miehen vatsaa kun on tehnyt niin raskaan päivän. Nuudeli ja kana sekasin, hmm, maistuukohan puuulta :D

Miten teet kana-riisin uunissa?[/QUOTE]

Kanasalaattiin kun laittaa pastaa sekaan niin täyttää raavaankin miehen mahan :) Meillä sitä tänään :) Kana ja nuudeli sekasin ei todellakaan maistu puulta vaan sika hyvää :D
Kana-riisi uunissa on helppo ja hyvä kaikkien suuhun... Eli vuoka vuodellaan sinne suikaleet ja päälle riisiä + mausteena currya ja paprikaa. Siihen keitetään n.puol litraa kana/lihalientä ja kaadetaan päälle. Itse syömme aina punajuurisalaattia tämän kanssa. Mutta siihen riisien päälle voi laittaa esim. he-ma-pa pussin.
 
"vieras"
Mä teen niistä yleensä kanapastaa tai kanawokkia. Wokkiin wokkivihanneksia, kanasuikaleita, hunajaa ja chiliä. Pastaan kanaa, pekonia, kolmen juuston ruokakermaa ja nauhapastaa.
 

Yhteistyössä