neuvokaa joku,jauhelihakastikkeesta...

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

"vieras"

Vieras
yleensä oon laittanut tomaattimurskaa tai jotain muuta...mutta nyt kun ruskistan 400g jauhelihaa ja yhden sipulin,niin paljon laitan vehnäjauhoja ja vettä,että ei tulis vaan liian paksua kastiketta,miten teette? :)
 
[QUOTE="vieras";27917152]yleensä oon laittanut tomaattimurskaa tai jotain muuta...mutta nyt kun ruskistan 400g jauhelihaa ja yhden sipulin,niin paljon laitan vehnäjauhoja ja vettä,että ei tulis vaan liian paksua kastiketta,miten teette? :)[/QUOTE]

jauhot veteen ja sitten jauhenlihan sekaan. itsellä tulee paakkuja kun laitan jauhot veteen ja sitten jauhelihaan?
 

Yhteistyössä