Nii inhottaa muaki. Jos on ihan vähän niin en välitä, mut tässä on jo puolet tai enemmänki. Taidan heittää pois...Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;28840884:no mä en kyllä käyttäis, mua tuo väri jo inhottas niin paljon
Se on lihan ihan normaali ja oikea väri. Eikä se, millaiseksi elintarviketeollisuus sen myyntiä varten värjää.Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;28840884:no mä en kyllä käyttäis, mua tuo väri jo inhottas niin paljon
no meillä tehdään kyllä kotiteurastuksia, ja kyllä se liha on punaista, ei ruskeaaSe on lihan ihan normaali ja oikea väri. Eikä se, millaiseksi elintarviketeollisuus sen myyntiä varten värjää.
Valmistettuna se liha on sitten ihan valmistetun väristä joka tapauksessa.
No, kun kaupasta ostettu suikalepaketti otetaan pakkasesta, niin teurastuksesta on jo kulunut hetki. Ja värinsäilytysnitriititraatit ovat lakanneet vaikuttamasta.Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;28841146:no meillä tehdään kyllä kotiteurastuksia, ja kyllä se liha on punaista, ei ruskeaa
jos vielä jäljellä, niin voi käyttää huolettaVarmaan n. puolet on ruskeaa. Haisee mielestäni ihan normaalille mutta tuo väri ei oo yhtään kiva. : / Ollut pakkasessa, ja pe-iltana otin jääkaappiin sulamaan tarkoituksena käyttää eilen mutta ei tullut käytettyä.