name it vaatteet

  • Viestiketjun aloittaja mietiskelee...
  • Ensimmäinen viesti
mietiskelee...
Kellä ois kokemusta nuista name it-merkkisistä vaatteista.Vastavatko hyvin kokoaan?Lähinnä kyse ois päällysvaatteista...Mietin tässä, että voiskohan hoikalle tytölle, joka on n.94 cm pitkä ja käyttää 98 vaatteita pääsääntösesti mahtua 92 kokonen name it takki?
 
Kippuravarvas
Minusta ne on aika pientä kokoa. Kun meillä on yhet lappuhaalarit kokoa 98 pojalla, käyttää yleensä kokoa 92 housuissa ja nekin kaikki on järjestään liian pitkiä kun ei tuolla riukulla pysy housut siellä missä pitäis. niin siis nuo on ihan sopivat. Ja pituutta pojalla on 93,5cm.
 
äiti 07
Meillä jäi reilu 90-senttisellä pyöreähköllä pojalla jo tosi kinttanaksi tuo kevättakki kokoa 92 cm. Mitat:
kainalo-kainalo noin 34 cm
niska-helma noin 36 cm
kainalo-hihansuu noin 25 cm
 
tITTIS
sain just lahjaksi pari ton merkkistä unihaalaria koko 68 ja ovat reilusti isompia kun saman kokoiset tutan unihaalarit (vertasin niitä, kun näyttivät niin isoilta). Tutta meillä tuossa koossa jo käytössä mutta nuo niin isoja, että eivät mene vielä ainakaan kuukauteen...
 
äippä
Luulisin että sopii hoikalle lapselle. Meille kanssa pieni hoikka neiti,joka nyt noin 90cm pitkä ja käytössä on vielä 86cm:n paitoja ainakin. Noissa pitkähihaisissa paidoissa tuntuu,että hihat useimmiten ekaks jää lyhyeks. Saisitko mittoja ennenkuin hankit? Ulkovaatteina meillä ei oo tainnu tuota merkkiä olla,muuten kyllä paljonkin.
 
äippä
Alkuperäinen kirjoittaja tITTIS:
sain just lahjaksi pari ton merkkistä unihaalaria koko 68 ja ovat reilusti isompia kun saman kokoiset tutan unihaalarit (vertasin niitä, kun näyttivät niin isoilta). Tutta meillä tuossa koossa jo käytössä mutta nuo niin isoja, että eivät mene vielä ainakaan kuukauteen...
Kai niitä on sitten eri kokoisia eri malleissa kun mulla on ihan eri kokemukset! Tuttaa en osta meidän hoikalle tytölle ollenkaan kun ne on niin valtavan leveitä kaikki.Bodyjen lahkeensuut lerpatti ja vaipat näkyi välistä ja myöhemmin housut ei pysyny jalassa ollenkaan. Myyjä joskus sanoikin että tutan vaatteet on sopivia vähän pullukoille lapsille.
 
Meillä on pari Name itin 92 cm paitaa, ja ne taas on tosi leveitä :eek: Poitsu muuten käyttää ysikakkosia, mutta nämä on jätetty odottamaan parempaa huomista kun ovat niin leveitä, ja etenkin pääaukko valtava, hyvä kun ei hartioilta tipu :D. Olemme tosin molemmat saaneet käytettyinä, joten voi olla että jos on pesty vähän huolimattomasti tai jotain, että olisivat siinä venähtäneet?

Tuttaa joku mainitsi leveäksi, ja mun mielestäni se taas ei ole mitenkään erityisen leveä. Meillä molemmat lapset menevät neuvolan pituus-painokäyrällä miinuksella (siis paino suhteessa pituuteen miinuksella), eli pullukoita eivät ole, ja Tutan vaatteet ovat sopineet hyvin. Tykkään niistä pehmeän materiaalin takia, joten Tuttaa meille on rantautunut aika paljon. Tutan housuista tosin ei ole kokemusta, lähinnä bodyja on. Tosin, meidän poitsultamme kaikki housut putoavat jalasta! Ihan merkistä riippumatta kaikista on saanut kiristää vyötärökuminauhaa, tai jos se ei ole mahdollista, laittaa henkselit. Ja pituuden puolesta ihan passeleita housuja, eli liian isoja en yritä käyttää :D
 
matsi
Kokemukseni mukaan Name Itin vaatteet ovat pitkiä esim. selkäosaltaan ja kapeita. Juuri sopivia meidän pitkälle & hoikalle lapselle. Bodyissa on kahta laatua ja kokonaan puuvillaiset (halvemmat) leviävät käytössä. Lycraa sisältävät säilyttävät muotonsa paremmin. Usein noissa puuvillaisissa on vielä sellainen ei-napillinen kaula-aukko, joka venähtää. Varsinaisista takeistä ei ole kokemusta, mutta sisävaatteiden osalta havaintoni on tämä.
 
Sädetikku harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja Sädetikku harmaana :
Alkuperäinen kirjoittaja åboriginaali:
Mun mielestä ne eivät ole mitenkään isoa mallia.
ja mun mielestä ne on reiluja . eikä meillä ole mitään pieniä lapsia .
Niin ja tykkään tosi paljon ko. vaattista. Ovat hyviä hinta-laatusuhteeltaan, värikkäitä, hyvin muotonsa, värinsä pitäviä, kivoja sekä arki, että juhlavaatteita =0)
Mutta niinkuin joku tuossa edellä mainitsi, että taitavat olla paremminkin " pitkänomaisia" vaatteita , kuin leveitä.
 
Karuski
meillä on nyt käytössä tämän kevään mallistosta kevättakki..Meillä neiti on kooltaan varsinainen kirppu ja laiheliini..92cm vaatteita käytetään ja myös takki on sitä kokoa..ja ihan hyvä.
 

Yhteistyössä