nalkuttava(ko)

moi. oon 9rv ja seurustelen addiktin kanssa. satun olemaan itsekkin entinen sellainen. raskauden myötä olen huumeet kuitenkin jättänyt. samoin on tehnyt mieheni, mutta alkoholia hän ottaa nykyään senkin eestä. välillä kun tulee sanottua hänelle että pitäisii vähentää tulee syyllinen olo, koska se on vaatinut häneltä paljon että hän on ainakin pystynyt jättämään huumeet pois 17 v jälkeen. mitä siis kuuluisi tehdä/sanoa hänelle, jotta hän ainakin vähentäisi juomista. :/
 
onnea raskaudesta =) tosi hienoa että miehesi ja sinä olette päässet eroon huumeista. harmi vaan kun miehesi sitten ryyppää :/ olisiko mahdollista jutella asiasta neuvolassa? saada miehellesi apua? sama meno voi nimittäin jatkua vauvanne synnyttyä, joten asiaan olisi hyvä puuttua NYT.
tsemppiä =)
 
merika
et sä oo nalkuttava. Kyllä sulla on siihen oikeus ethän säkään saa mitään juoda miks toisen sit pitäs(muuta ku joskus). Yritä jutella et haluut et hän ei jois kun vaikka silloin tällöin, alkoholistakin voi tulla ongelma jos se korvaa entiset aineet. aloittakaa jokin harrastus ylös ulos ja lenkille.
en osaa sua paremmin neuvoa edellinen oli ihan hyvän neuvon antanut - kysykää apua jostain jos tuntuu et asia ei pysy hallinnassa.On tosi hienoa et olet lopettanut käyttämisen, kaikki ei pysty siihen -mut oman lapsen puolesta kannattaa yritä saada tuleva isäkin ymmärtämään.
 

Yhteistyössä