"Naamioituneen [ulkomaalaisen] tekijäjoukon hyökkäys Pikku Huopalahdessa maalaa synkkää kuvaa väkivaltarikollisuudesta"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Helsingin Pikku Huopalahdessa maaliskuun lopussa tapahtuneet törkeä pahoinpitely ja törkeä ryöstö olivat poikkeuksellisia ja suunniteltuja väkivaltatekoja. Naamioituneet ja rajuilla aseilla ennakkoon varustautuneet ulkomaalaistaustaiset miehet hyökkäsivät suurella joukolla kahden uhrin kimppuun. Kuulusteluissa kaikki epäillyt vaikenevat täysin. Ennusmerkit ovat huonot, jos tämäntyyppinen väkivalta saa entistä enemmän jalansijaa Suomessa. Siksi Pikku Huopalahden tapauksen ratkaisulla on suuri merkitys, kirjoittaa rikostoimittaja Pekka Lehtinen."

 
vierailija
Pekka Lehtinen:

"Pikku Huopalahden tapauksessa suunnitelmallisuus ja yksituumaisuus vaikuttaa ilmeiseltä: tehdään isolla porukalla tummiin pukeutuneina, maskit naamalla, huput päässä ja kertakäyttökäsineet käsissä törkeitä väkivaltarikoksia, jolloin porukasta jonkun yksittäisen tekijän osoittaminen syylliseksi saattaa olla todella haastavaa."
 
vierailija
"Jos epäillyt eivät yllättäen kerro omia osuuksiaan viimeistään jutun pääkäsittelyssä (jos syytteet siis nostetaan), tuomioistuimella on vaikea paikka langettaa asiassa tuomioita. Puhumattakaan kollektiivituomiosta eli tuomiosta kaikille kyseisiin rikoksiin osallisuudesta epäillyille.
Mahdollinen vaihtoehto näin ollen on, että kukaan törkeästä pahoinpitelystä tai törkeästä ryöstöstä epäilty ei saa rangaistusta ja epäilyistä vapautetut 15 miestä saavat koppikorvauksia tutkintavankeusajalta."

Vasemmistolaisessa Suomessa rikoksista palkitaan...
 
  • Vihainen
Reactions: Elena777
Se on normaalia nykyään, siitä huolimatta mitä minä siitä ajattelen. Sitä on tilattu ja sitä saadaan.
Mä en sitä kyllä tilannut.
Nyt siitä kärsii ne jotka sitä eivät halunneet lähiöihinsä. On ollut raiskauksia, ahdisteluja, ryöstöjä, tappoja....mutta ne jotka sitä halusivat, eivät halua asua näiden tilaustensa lähellä.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

Siksi Persut.
 
vierailija
Jokainen tietää millaisen älämölön Marinin hallitus nostaisi jos suomalaiset tekisivät samaa kuin mamút Pikku Huopalahdessa. Siinä ei enää kerrottaisi nuorison oirehtivan koronasta ja tarvittavan moniviranomaisyhteistyötä, vaan kaikki suomalaiset syyllistettäisiin rasisteiksi, rangaistuksia kovennettaisiin ja poliisi alkaisi ojentamaan suomalaisia pampulla.
 
vierailija
Se on kato kun poliitikoille maksetaan vähän
ekstra kivaa siitä että roudaavat näitä parta-lapsia tänne
meidän iloksi.

Eihän heidän katso tarvitse asua näillä slummi-alueilla.
Poissa silmistä poissa mielestä ja rahatukku taskussa =)
 
vierailija
Jokainen tietää millaisen älämölön Marinin hallitus nostaisi jos suomalaiset tekisivät samaa kuin mamút Pikku Huopalahdessa. Siinä ei enää kerrottaisi nuorison oirehtivan koronasta ja tarvittavan moniviranomaisyhteistyötä, vaan kaikki suomalaiset syyllistettäisiin rasisteiksi, rangaistuksia kovennettaisiin ja poliisi alkaisi ojentamaan suomalaisia pampulla.
Nuo kaikki tapahtuu jo vaikka suomalaiset ei tekisi yhtään mitään.
 

Yhteistyössä