Muita vähähampaisia 1v4kk???

Onkos muita reilu 1-vuotiaita joilta löytyy vasta muutama hammas suusta? Meillä poika tuon 1v 4kk ja hampaita löytyy vasta 6kpl..minusta se on vähän ;)

Näin on menty nyt noin 4kk jo..missä ihmeessä ne loput luuraa??

Kaikki lapset meillä ovat myöhään tehneet hampaansa mut kyllä niitä tässä vaiheessa on enempi ollut.
 
Täällä myös 1 v 4 kk, ja ihan samaa ihmettelen. Hampaita meilläkin tuo 6, tai oikeastaan 5,5 :) Jokainen hampi on vielä tullut yksitellen, ei mitenkään pareittain. Esikoisella oli tässä iässä jo suu melkein täynnä.
 
meillä tytöllä 1v3kk, tosi pitkään ollut vain 4 hammasta ja naureskelin miehelle ettei vissiin tartte enempää. Nyt on sitten kuukauden sisällä puskenut 4 hammasta läpi ja varmaan lisää tulossa...hyvin on kyl syöminen meilläkin sujunut vaikkei hampaita paljoa ole!
 
No meillähän sitten on hampaita, vaikka luulin että ollaan todella hitaita hampaitten kanssa. Tytöllä puhkesi juuri 11 hammas. Pitkään meillä oli 8 etuhammasta ja juuri kaksi viikkoa sitten tuli rytinällä kolme hammasta läpi ja nyt sitten vielä yksi.
 
Meillä tytöllä oli 1v4kk iässä 6 hammasta ja kun ikää oli 1v5kk2vko niin hampaita oli 9. Nyt ikää vähän reilu 1v6kk ja edelleen 9 hammasta (ellei 10:s ole puhjennu. Mutta ei näytä olevan lisää tulossa juuri nyt :)
 
Siis olkaa onnellisia jos hampaat tulevat rauhallisesti yksi kerrallaan. meillä on poika 1v 3kk ja suussa 16 hammasta eli puuttuu kaverin mukaan enää kaksi. yöt ovat olleet aika kamalia viimeiset pari kk kun useampi hammas pukannut kerralla, mutta kohta ne on tehty :)
 
Meillä on poika jo 1 vee eikä oo vielä hajuakaan hampaista. Ei oo edes mitään "oireita" siihen suuntaan. Neuvolassa sanoi vaan täti, että odotellaan 1,5 vuotiaaksi asti ja sitten vois käydä näyttämässä hamppilaan. Eipä ne siellä voi hampaita kaivella esiin :LOL: Laittavat varmaan tekarit :LOL: Niin, ja hankalaa on syöminen, mutta hyvin papparaisella menee ruoka masuun saakka.
 
Meidän pojalle tuli ensimmäinen hammas (ylös etuhammahams) 1v1kk ikäisenä. Toinen, kolmas ja neljäs etuhammas puhkesivat siitä kuukauden sisään. Viides ja kuudes (ylös etuhampiden molemmille puolille) tulivat n. 1v4kk iässä. Ensimmäiset "isot" hampaat puhkesivat kun ikää oli 1v6kk. Nyt 1v9kk iässä hampaita on yhteensä 10. Muilla samanikäisillä kerho- ym. kavereilla on suut täynnä valkoisia nakeloita mutta eiköhän meidänkin pikkumies ehdi loputkin kasvattaa vielä joskus =)
 
Meillä poika 1v1kk ja suussa on 8 hammasta. Alhaalla ja ylhäällä siis 4 etuhammasta. Nämä hampaat tulivat 8kk mennessä ja nyt ei ole siis tullut yhtään reiluun viiteen kuukauteen. Esikoisella tuli hampaat "tasaiseen" tahtiin ja minua onkin tämä pitkä väli kovasti ihmetyttänyt. Vähän väliä olemme varmoja, että nyt on hammas tulossa, kun kuola valuu ja poika känkkänen. Mutta ei.
Käydessäni toisesta syystä lastenlääkärillä, kysyin myös onko tällainen pitkä väli normaalia hampaiden tulossa. Kuulema on, hyvin yksilöllisesti tulevat.
Meillä ruuan kanssa ei ole mitään ongelmaa, vaikka suussa onkin vaan etuhampaat. Poika syö yhtä karkeaa/samaa ruokaa kuin muukin perhe. Mutta saisi niitä silti alkaa kuulua....
 
Löysinpäs täältä muitakin... tyttö teki ekat kaksi hammasta 10kk iässä ja 1v synttäreiden kunniaks puhkesi yksi hammas lisää :LOL: eli nyt hieman yli vuoden ja kolme hammasta suussa :whistle: Tuntuu että muiden samanikäisillä on jo kaikilla väh. kuusi hammasta :|
 

Yhteistyössä