Muita kolmosten odottajia...?

Kiva lukea että vauvat kasvaa ja voi hyvin :heart: :heart: :heart: .

Ja tulehan sinäkin Ambie aina kertomaan kuulumisia kun ehdit ja jaksat.Täällä ollaan kumminkin hengessä mukana =) :heart: :heart: :heart:
 
onnea meidänkin poppoolta sinne teille :flower: itkuhan tuosta tuli kun katsoi niitä pikkuisia, kauniita tyttöjä kasapäin teillä :D näinkin sua kesällä, alkusyksystä ja kyllä oli kaunis maha (kuten kantajansakin).. ei voi muuta sanoa.
 
Ihan hyvää kuuluu, nukkuminen on vähän vaikeeta kun tuntuu ettei veri kierrä ja happi ei kulje kun on makuultaan, vissiin toi maha painaa niin paljon...
maanantaina taas käynti tayssissa ja mitataan pikkusia.
rv29+6 :)
 
Hienosti sujuu ambiella Alkaa olla hyvät viikot kasassa! Kaikkea hyvää toivon loppumetreille :hug:

Jokos pikkumyyn äidin pikkuiset ovat kotiutuneet? Ihanaa uutta vuotta teille pienten kanssa ja voimia urakkaan!

Kaikille muillekin kaikkea hyvää vuodelle 2008!
 
Tänään siis 30+4 ultra. Kovasti olivat kasvaneet! Poika 1400g tytöt 1200g ja 1250g. Kaikki oikein hyvin vauvoilla!
Seuraava kontrolli ens keskiviikkona sillon ois jo 31+6!!!! =)
Vielä kun jotenkin pystyis vähän nukkuun ettei ihan zombielta näyttäis...
 
Heipä hei taasen piiitkästä aikaa =) !

En jaksanut lukea ketjua läpi... :ashamed: Mutta ajattelin tulla pikaseen kertomaan kuulumisia. Tytöt kotiutu viime la. eli 5.1. En tän hetkisiä tarkkoja painoja tiedä, kun ei ole puntaria, mutta olisikohan A ja C n.2,5kg, ja B n.3kg. Hyvin edelleen kasvavat ja kehittyvät =) :heart:

Hommaa piisaa kotona ihan 24h/vrk, unen puute kyllä vaivaa jo nyt, mutta helpottaa hurjasti kun saatiin hoitaja kotiin!!! Saa päivällä vähän aikaa edes nukkua kun hän hoitaa tyttösiä.
Tänään ekaa kertaa sitten ulkoiltiin, yllättävän helpostihan se sujui :D
Mitä nyt vaunuissa olis pitäny lukea että "leveäkuljetus", kun kärräiltiin pitkin kävelyteitä kaksilla kaksosten vaunuilla, plus koira (saksanpaimenkoira) siinä vielä mukana niin... Jotkut hieman tuijotti :kieh: :LOL:

Tytöillä nyt kahtena viimeyönä ollut kovasti masuvaivoja, piereskelevät ja kipristelevät... Kitinä alkaa kaikilla vuoronperään n.ilta yhdeksältä, ja kestää n.yö kolmeen... |O Yksi kun lopettaa niin toinen jatkaa jne... Mutta viime aamuyöstä sain nukutuksi 2-3h putkeen B)

Mutta palailen taas kun ehdin, nyt lähden laittamaan seuraavaa ruokaa pulloihin (oma maito riittää edelleen tosi hyvin, pakkaseen asti. Meinaa vaan nyt pumppaus unohtua, toiv. ei tyrehdy maidon tulo... :( )

Niin ja ambie, voimia ja onnea viimesille viikoille :hug:
 
Ihana kuulla, että pikku-myyn perheellä kaikki hyvin :heart: =) . En voi edes kuvitella sitä "työn" määrää, mikä teillä on, onneksi olette saaneet apua.
Serkku asuu Jyväskylässä ja laittoi oikein vartavasten teistä lehtijuttuja mulle, kun olen teidät joskus maininnut :) .

Hyvää vointia ja jaksamista kaikille!

:heart: nelli&pulla 35+6
 
Oi että ihana kuulla että pikku-myyn perhe on nyt kotosalla ja on kaikki hyvin :heart: =) Hienoa että saitta hoitajan sinne avuksi ettei tarvii siellä yksin hommia yrittää tehä.

Jaksamisia teille! :hug:
 
Mukava kuulla pikkumyyn äidin kuulumisia! Niitä olenkin odottanut! Ihanaa, että olette saaneet tytöt kotiin ja tuo hoitoapu on loistojuttu! En osaa kyllä kuvitellakaan, miten rankkaa olisi kolmen vauvan kanssa, kun yhdenkin kanssa on tekemistä. Mutta jaksamista teille kovasti. Hyvin on kyllä tytöt kasvaneet, tsemppiä lypsämiseen =) Utelen vielä sellaista, että oletko imettämään päässyt? Mutta kaikkea hyvää teille sinne!
 
Ihania uutisia että olette pienet kotiin saaneet ja hoitoapuakin olette saaneet =) Kuvittelen sen näyn kun kuljette siellä kadulla ja voihan se aika mielenkiintoinen näky olla.

Paljon jaksamista teille arkeen :hug:

Äitee ja tuplat rv13
 

Yhteistyössä