Mua ahdistaa asua tässä kerrostalo-asunnossa :/ kiitos jos jaksat lukea.

naapurimme eivät ole järin lapsiystävällisiä eivätkä ilmeisesti ymmärrä että lapsiperheistä kuuluu ääniä :( Kerran alakerran naapurimme tuli kännipäissään riehumaan ja kiroamaan meidän ovelle, meinasi tulla sisälle asti ja käydä kiinni jopa lapsiin :eek: :/ huusi että lapsemme pitävät kauheaa meteliä.
Tapahtuman jälkeen kävin muita naapureitamme läpi ja kyselin, että kuuluuko meiltä häiritsevästi ääniä heille. Kaikki olivat hyvin ymmärtäväisiä ja ystävällisiä ja sanoivat ettei kuulu.

Kävi kuitenkin ilmi että koko tämän ajan ovat naapurit keskenään supisseet meistä ja meiltä kuuluvasta lasten "metelistä" ja keränneet nimilistaa Vuokranantajalle meitä vastaan.. Saatiin myös aika törkeäsävyinen kirje meidän yhdeltä naapurilta jossa haukuttiin meidän "kakaroiden" aiheuttamasta metelistä ja juoksentelusta iltaisin. Ja kuinka kauhulla oottavat että tämä meidän vauva alkaa "rääkymään yökaudet".

Me pidämme kyllä huolta ettemme häiritse naapureita, varsinkaan ilta-aikaan. tuo 4 vee muistaa sen hetken kun sanotaan ettei illalla juosta, hetken päästä taas ottaa juoksuaskelia ja taas komennetaan. tämä esim kun käy vessassa.
Mua ahdistaa hirveästi asua tässä kun tietää mitä mieltä naapurit meistä on
:( uusi asunto on haussa mutta vielä ei ole mitään kuulunut.
Tässä ihan muutenkin on riittävästi ollut ongelmia ja stressiä, enempää ei kaivattaisi. ja mulla jatkuva taistelu tämän oman oloni ja jaksamiseni kanssa :|
 
Kylläpäs on ikäviä naapureita! Sehän on selvä, että lapsista aina ääntä lähtee, se on elämisen ääntä! Toivottavasti pääset pian pois. Älä välitä naapureiden mielipiteestä, tuskin vuokranantajakaan tuollaisesta nimilistasta välittää, kun on tuollaisin perustein.
 
Täältäkin :hug: Yrittä jaksaa, toivotavasti uuden asunnon kanssa lykästää pian. Naapurisi ovat mielestäni epäreiluja, jokainen kerrostalossa asuva pitää hyväksyä muitenkin saman talon asukkaiden normaalin elämmän äänet!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Himpulat ja Vimpulat:
Kävi kuitenkin ilmi että koko tämän ajan ovat naapurit keskenään supisseet meistä ja meiltä kuuluvasta lasten "metelistä" ja keränneet nimilistaa Vuokranantajalle meitä vastaan.. Saatiin myös aika törkeäsävyinen kirje meidän yhdeltä naapurilta jossa haukuttiin meidän "kakaroiden" aiheuttamasta metelistä ja juoksentelusta iltaisin.
Naapureillasi ei ole juurikaan vaikutusta asiaan, jos taloyhtiön järjestyssäännöt kieltävät muita häiritsevän melun johonkin tiettyyn aikaan, esim. klo 22-07. Lapsiperheissä harvoin tuota muita häiritsevää melua tuohon aikaan tulee (ellei sitten vauva ole sellainen, että itkee kovasti öisin tms.). Periaatteessa siis iltakymmeneen asti kuuluvista normaaleista asumisen ja elämisen äänistä ei kannata valittaa.

Ikävältähän se toki tuntuu, jos muut huomauttavat elämisen äänistä, mutta älä välitä. Jos naapurit haluavat täysin äänettömän asuinympäristön, niin kyllä Suomessa asumatonta korpea riittää :)
 
DG
Tietty toi harmittaa. Ja se hyvä puoli on omakotitalossa, että ei naapurit tuu ryppyilee. Tosin ei sekään ole halpa-vaihtoehto. Mä vaihtaisin kämppää, jos naapurit on tollaisia. Koska se alkaa rassaamaan varmaan enemmän jos toi on jatkuvaa.
 
haetaan siis asuntoa, monestakin syystä mutta ennenkaikkea juuri näiden naapureiden takia!
ok-taloon ei ole oikein varaa, tai lähinnä se lainan ottaminen näillä tuloilla hirvittää :( Rivitalo-huoneistot ovat myös aika tyyriitä vaihtoehtoja..
Tänään juuri soitin vuokra-asuntoja, tosi vähän on vapaana 4h+k vapaana.
tämä tässä asuminen luo mulle hirveet paineet :|
 
Iso tsemppihali sinulle!! On helppoa sanoa,että älä välitä naapureiden kuiskinnasta. Mutta niin sinun on kuitenkin tehtävä. Sehän on aivan päivän selvää että lapsosista lähtee ääntä. En ymmärrä miten ihmiset kuvittelevat kerrostalossa asuessaan, ettei mitään ääntä kuuluisi milloinkaan. Aikoinaan kun asuimme kerrostalossa, meille valitettiin "kantakävelystä" ja öiseen aikaan pissan lorinasta...... että semmoista. Pidä lippu korkealla!!!!! :hug:
 
Se on kyllä uskomatonta, että yhä edelleen ihmiset valittavat tavallisista elämisen äänistä kerrostalossa. Miksi ihmeessä he sitten asuvat kerrostalossa, jossa väkisinkin aina äänet kantautuu hormistojen ja joskus rakenteidenkin kautta.

Jaksamista sinulle! Meilläkin asuu naapurissa lapsiperhe (olemmehan myös itsekin) ja tietysti sieltä kuuluu välillä lasten ääniä. Yöaikaan, jos lapset esim. itkevät harmittaa eniten ihan perheen vanhempien puolesta, koska kaikki vanhemmat toivoisivat lastensa nukkuvan öisin (ja saisivat vanhemmat itsekin nukutuksi).
 

Yhteistyössä