Moi! Mitäs tykkäätte tästä meidän tänään sisustamasta lastenhuoneesta?

  • Viestiketjun aloittaja "Katja"
  • Ensimmäinen viesti
Vierasmä
Kivahan tuo on. Ja tosi siisti! Meidän lastenhuone on aika, no eletyn näköinen, noin niin ku kauniisti sanottuna.

Pisti silmään tuo henkarissa roikkuva puku. Kaverillani roikkui samanmoisia lastenhuoneessa jo parikymmentä vuotta sitten. Tosin tyttöjen versioita.
Mä silloin jo ihmettelin, että mistä se sellaisen oli saanut päähänsä. Sen ajan sisustuslehdistä??
 
Kaipa
Mukavan näköinen, kodikas kuten yllä jo mainittiinkin. Tosin koska kyse on kuitenkin lastenhuoneesta, lisäisin väriä esim. parilla värikkäämmällä (mutta silti muuhun huoneeseen sopivalla) taululla. Nyt yleistunnelma jää vähän vaisuksi.
 
"Aapee"
Alkuperäinen kirjoittaja Vierasmä;22889248:
Pisti silmään tuo henkarissa roikkuva puku
No joo, heh :D ... Mummo sen toi mutta olikin jo pieni, ja hän on nyt meillä käymässä, joten annetaan sen nyt roikkua tossa muutaman viikon... Kohteliaisuudesta. :)
 
"Aapee"
Tykkään :) Tuohonhan on helppo lisätä esim väriäkin(tekstiileillä,lelulaatikoilla tms) lisää myöhemmin,jos lapsi haluaa :)
Joo, no verhot aattelin kesäksi vaihtaa sitten vihreisiin, ja tuo patterin edessä oleva leluarkku siirtyy tuosta aina oikealle seinälle kun vuodetuoli on kasassa, joten sen paikka ei ole tuossa pysyvästi. Ja toivottavasti lelulaatikoita ei tarvitse hankkia enää lisää, koska jo nyt me hukutaan leluihin. ;)
 
Todella kivan rauhallinen tunnelma huoneessa. Mielestäni toimii hyvin, kun itse huone on rauhallinen, koska leluista tulee kuitenkin värejä huoneeseen, kun ne ovat levällään. Ja toisaalta, jos huone on itsessään hirmuisen kirjava, ne leluthan hukkuu sinne joukkoon.
 
JONSERED Karhunkantaja
[QUOTE="Aapee";22889360]No jaa... Kuka on määrännyt että lastenhuoneessa täytyisi olla psykedeeli väritys? :)[/QUOTE]

Elämässä pitää olla väriä! Kaikissa huoneissa. Psykedelia ei ole niin tarpeen;)
 
tsidee
voi ei... ei sopisi meille. Missä kaikki lelut vai onko vauvan huone ??? meillä on leluja ja paljon värejä lasten huneessa ja hallittu epäjärjestys toisin kuin teillä kun on noin siistii... siis miten pysyy nuin siistinä vai onkos leikkihuone erikseeen???
 

Yhteistyössä