Miten tuumitte sairaanhoitajista ja palkoista, onko aiheellista?

JtH
Miksi niin kriittisesti moni katselee, kyllä sairaanhoitajan työ ihan vierestä katsellen on fyysistä, tietohallintoa ja lääketieteellistä, jos hoitotaitoaa ei unohdeta.
Alunperin sairaanhoitajan työ luotiin kai ns. annanpa hoivaa ja pese, ruokaa, niin suoli toimii.
Kyllä nykypäivän vaatimukset ovat enemmän kuin vähemmän heidän kohdallaan, koska pienemmällä määrällä pitäisi hoitaa enemmän potilaita, ei usko enää riitä eikä hyvä tahto. mONI SANOO, SE ON AMMATINVALINTAKYSYMYS? EIKÖS HEITÄKIN TARVITA JA TOSI KIPEÄSTI SANANMUKAISESTI. iTSE KOEN, ETTÄ TARVITSEN TYÖTÄ JOKA PÄIVÄ, NIIN HOITURI TEHOLLA, KOTISH, PPKL:LLA YM:SSA, MISSÄ ME SAISIMME AVUN ELLEI SIELLÄ. pELOTTAA AJATELLA MITÄ sote SEKASOTKU SAA VIELÄ AIKAAN? Palkoissa he voivat kilapilla huom´noimman titelillä, eihän ole kyse kuin hengestä, elämästä, esikoisesta, elvytyksestä tms. josta jokainen olisi kiitollinen tai pitää suomessa itsestäänselvyytenä.
Sanon suoraan, että se on muuten vaativin ala, olet fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti läsnä ja annat itsestäsi kaiken, poikkeuksia lukuunottamatta, mitä koeat pystyväsi. Mitä hoituri ei tee, se heti on huonoa hoitoa, mutta jos sanot asiakkalle, että tuossa 10 muuta huutaa samaa, niin ei se minun vika ole vaan ammatinvalinta ja kohta lääkäri tytär tulee ks päivystykseen perähikiältä, kyllä meidän 129 vuotias mamma pitää 130 saada, löin siitä vetoa. koneeseen roikkumaan ja happi ja piipit täusille ja samaan aikaan jo perukirjoituksesta tapellaan. Kiitos ja kunnia, ja laua kaunista kaikille hoitureille kaikissa luokissa.
Ilman Teitä ei olisi yksikään tervaskanto pystyssä, päivystys toimisi tai saisi sitä kirjettä joka luukulta luvattu on ja kuka. Lupauksien takana on aina joku, muttei ainakaan hoituri, eivät he ennusta, sanovat vain, että aika näyttää tai mitä lääkäri pienokainen on mennyt sanomaan., edes kuolemaksi usko kun kymmenen kertaa käy kuunteleen ja herätteleen, että ny se on sitten mennyt. Hoituri sentään joutuu suurimmassa osassa kertoon omaisille ja näyttämään ruumiin(´kuolllut kroppa) omaisille ja peketoimaan ja hyvässä lykyssä nostaan ruumislaaterille./arkkuun riippuen paikkakunnasta ja tapauksesta.
Kiitos ja kunnia ja hoitureille, ei sitä ilosta eikä pelkästä tahdosta; ammatti se on muiden joukossa: nyt vain olisi Tehyn johdon terästäydyttävä ja antaa ensinksi ylityökielto, ellei niin ei vuoronavihtoja eikä pikkauksia, niin lakkoakaan ei tarvittaisi kovan koulutuksen omaavien, hengestä huolenpitävien ja rautaisten ammattilaisten puolesta.
Kiittää JTH
 

Yhteistyössä