No täähän ei sit taas oo karjalanpaistia nähnytkään enää..Jos haluat vähän juhlavampaa siitä niin laita lihojen joukkoon vähän silputtua pekonia ja lisää liemen joukkoon punaviiniä lopussa.
Tää on sit jo lähempänä burgundinpataa, kuin karjalanpaistia.Jos haluat vähän juhlavampaa siitä niin laita lihojen joukkoon vähän silputtua pekonia ja lisää liemen joukkoon punaviiniä lopussa.
No se onki paljon parempaa Ja parasta mitä noista karjalanpaistilihoista saa..Tää on sit jo lähempänä burgundinpataa, kuin karjalanpaistia.
Tarpeeks kauan ku hauduttaa niin ne läskit vaan 'sulaa' sinne ja antaa makua ruualle.Leikkaa ehdottomasti ne läskit veke niistä lihoista ja pilko pienemmiksi paloiksi ne isot lihakuutiot, mausteeksi porkkanaa, sipulia ja suolaa pippuria monta tunita uunissa ensi nisolla lämmöllä ja site pienemmällä.
Eikä sula, ei ne vedessä mihinkään sula normaalissa uunissa parin tunnin haudutuksessa.Tarpeeks kauan ku hauduttaa niin ne läskit vaan 'sulaa' sinne ja antaa makua ruualle.
En puhunukkaan mistään parin tunnin haudutuksesta. Meillä haudutetaan karjalanpaisti aina yön yli.Alkuperäinen kirjoittaja jos haluu syödä läskiä;22546267:Eikä sula, ei ne vedessä mihinkään sula normaalissa uunissa parin tunnin haudutuksessa.
makuja on monia. Itse inhoan lihaa ja liharuokia ylipäätään mutta äidin valmistama karjalanpaisti on suurta herkkua mielenkiintoista eiköNo se onki paljon parempaa Ja parasta mitä noista karjalanpaistilihoista saa..
No sittenhän se totta kai sulaa Sulaa ne lihatkin mukavasti sinne pataan kun hauduttaa 10-> tuntia eteen päin.En puhunukkaan mistään parin tunnin haudutuksesta. Meillä haudutetaan karjalanpaisti aina yön yli.
No just sellastahan karjalanpaistin pitää ollaki! Lihan pitää olla niin murakkaa ettei tarvi hampaita käyttääNo sittenhän se totta kai sulaa Sulaa ne lihatkin mukavasti sinne pataan kun hauduttaa 10-> tuntia eteen päin.
Karjalanpaistia tulisi oikeasti hauduttaa ainakin 6-7 tuntia. Ei se ole mikään kahden tunnin pikapata =)Alkuperäinen kirjoittaja jos haluu syödä läskiä;22546267:Eikä sula, ei ne vedessä mihinkään sula normaalissa uunissa parin tunnin haudutuksessa.