Miten tehdään karjalanpaisti?

  • Viestiketjun aloittaja "nami"
  • Ensimmäinen viesti
kokki kolmonen
Käristä lihat pannulla. Pilko porkkanoita ja sipulia, lisää lihojen joukkoon + vettä. Sitten vielä maustepippureita, suolaa (lihaliemikuutio) ja laakerinlehtiä. Hauduta uunissa pari tuntia.
Jotkut ei käytä vettä laisinkaan.
 
Mä tein just tänään. Aamuseiskalta käristin lihat valurautapadassa, laitin vettä niin, että lihat peittyivät, porkkanaa viipaleina, kokonainen sipuli (jonka poistin valmiista padasta), maustepippuria, suolaa ja uunissa oli 150 asteessa melkein klo 13 asti.
 
Huisi hippu
hirvenlihasta leikkaat saksilla (helpointa ja nopeinta) kuutioita, ne raakana lasipataan, kasviksia ja perunaa, pippuria, laakerinlehti, suolaa, vettä. uuniin tunniksi.
 
Niin helppoa, niin hyvää
Ostat kaupasta paketin missä lukee karjalanpaisti, niin pääset kaikista helpoimmalla! Ohjeet paketissa. Ja pari tuntii ei riitä. Vähintään tunti lisää..
 
gkdfhg
Mä pidän aina vähintään 5-6 tuntia. Kammottaa ajatellakin, minkälaista teidän paistinne on, jos otatte sen uunista jo kahden tunnin jälkeen :O
Ja porkkanat isoiksi paloiksi joukkoon, sipuli kahteen tai neljään osaan lohkottuna.
 
takuu varmaa
Leikkaa ehdottomasti ne läskit veke niistä lihoista ja pilko pienemmiksi paloiksi ne isot lihakuutiot, mausteeksi porkkanaa, sipulia ja suolaa pippuria monta tunita uunissa ensi nisolla lämmöllä ja site pienemmällä.
 
tenkkapoo
[QUOTE="vieras";22546264]Onko tosiaan niin, että googlella ei löydy yhtään karjalanpaistiohjetta?[/QUOTE]

varmasti löytyy monia kuten löytyy tämänkin keskustelun ketjusta ja vielä monta eri versiota
 

Yhteistyössä