Miten saada tomaatti-jauhelihakastikkeesta hyvää..? :D

hei
Mä teen jauhelista, sipulista, paseeratusta tomaatista ja ANANAKSESTA.

Eli muuten mausta normaalisti (valkosipulilla, suolala ja pippurilla), mutta laita joukkoon tölkki ananaspaloja (nesteineen). Jos tulee liian vetistä kastiketta, laita ihan pikkasen Maizenaa kastikkeeseen (jotta suurustuu). :p
 
kotikokki
Ruskistan aina jauhelihan erikseen ja paksu ruskea kastike erilleen sipulin kanssa! Kaikki kehuneet kuinka makoisan osaan tehdä, sama makkarakastikkeen kanssa! Samoin kaiken muun!
 
harmaa
Alkuperäinen kirjoittaja kotikokki:
Ruskistan aina jauhelihan erikseen ja paksu ruskea kastike erilleen sipulin kanssa! Kaikki kehuneet kuinka makoisan osaan tehdä, sama makkarakastikkeen kanssa! Samoin kaiken muun!
No kylläpä sinä sitten osaat tehdä kaiken niin hiivatin hyvin! Onnea!
 
kotikokki
Alkuperäinen kirjoittaja harmaa:
Alkuperäinen kirjoittaja kotikokki:
Ruskistan aina jauhelihan erikseen ja paksu ruskea kastike erilleen sipulin kanssa! Kaikki kehuneet kuinka makoisan osaan tehdä, sama makkarakastikkeen kanssa! Samoin kaiken muun!
No kylläpä sinä sitten osaat tehdä kaiken niin hiivatin hyvin! Onnea!
Kyllä siitä tulee "helvetin hyvää"! Sekaan myös valkosipulia, jauheliha- ja paprikamaustetta! Ollaan vähän allergista porukkaa. Muutenkin haluun että ruoka maistuu siltä mitä on. Jos joka ruokaan laittaa kaikki mahdolliset lisäkkeet, kaikki maistuu vähän samalta!
 

Yhteistyössä