Mä oon yleensä siihen käyttäny jauhelihaa, tomaattimurskaa, sipulia ja tietty mausteita..
Mutta mutta.. jotenkin tuo tökkii, miten siitä sais taas herkullista?
Mutta mutta.. jotenkin tuo tökkii, miten siitä sais taas herkullista?
hmm.. millainen tuorejuusto ois hyvää?Alkuperäinen kirjoittaja Salama McQueen:Paista pekonia lisäksi kastikkeeseen ja laita lopuksi purkillinen tuorejuustoa. Ja valkosipulia olla pitää!
Maustamatonta tuorejuustoa vai?Alkuperäinen kirjoittaja Salama McQueen:Paista pekonia lisäksi kastikkeeseen ja laita lopuksi purkillinen tuorejuustoa. Ja valkosipulia olla pitää!
Esim. pippuri tai valkosipuli.Alkuperäinen kirjoittaja OneStepCloser:hmm.. millainen tuorejuusto ois hyvää?Alkuperäinen kirjoittaja Salama McQueen:Paista pekonia lisäksi kastikkeeseen ja laita lopuksi purkillinen tuorejuustoa. Ja valkosipulia olla pitää!
En muuten oo.. Tarkotatko niitä jotka tehään jauheesta?Alkuperäinen kirjoittaja hulipumpsis:ootkos koittanu tehdä jauhelihakastiketta knorrin kermakastikkeeseen?siitä saa sopivilla mausteilla ihan julmetun hyvää meidän perheen lempparia =)
juu,juur niitä.tulee älyttömän hyvää,kannattaa kokeillaAlkuperäinen kirjoittaja OneStepCloser:En muuten oo.. Tarkotatko niitä jotka tehään jauheesta?Alkuperäinen kirjoittaja hulipumpsis:ootkos koittanu tehdä jauhelihakastiketta knorrin kermakastikkeeseen?siitä saa sopivilla mausteilla ihan julmetun hyvää meidän perheen lempparia =)
Niitä kyl oon jonkun pihvin tms. kanssa käyttäny, mutten ookkaan koskaan kokeillu jauhelihakastiketta tehä siitä..
Alkuperäinen kirjoittaja Adaliina:Puolet pienestä purkista Polar 9% sulatejuustoa ja ruohosipulia!
Mie keitän jauhelihan edellisenä päivänä, kaadan liemen siivilän läpi kulhoon ja jääkaappiin yöksi. Seuraavana päivänä saa rasvakerroksen helposti pois. Jauhelihan maustan lämpimänä, ja lisään vehnäjauholla suurustettuun liemeen kun lähes valmista. Ja sitten se sulatejuusto. Jotenkin inhoan sitä kastikeen pinnalla lilluvaa rasvaa, siksi tämä (joo, onhan siinä sulatejuustossakin rasvaa )
Laita paljon ketsuppia, paprikamaustetta ja pizzamaustetta.Alkuperäinen kirjoittaja OneStepCloser:Mä oon yleensä siihen käyttäny jauhelihaa, tomaattimurskaa, sipulia ja tietty mausteita..
Mutta mutta.. jotenkin tuo tökkii, miten siitä sais taas herkullista?