miten saa osoitteen tietoon kun puhelin numero on salainen

  • Viestiketjun aloittaja etsivä löytää?
  • Ensimmäinen viesti
etsivä löytää?
[QUOTE="hilima";24493914]soita maistraattiin ja kysy. Jos ei henkilö ole hakenut turvakieltoa itselle, sieltä saa osoitetiedot.[/QUOTE]

oman paikkakunnan vai sen missä henkilö asuu tai oletan asuvan? vai ihan valtakunnaliseen numeroon?
 
"vieras"
jostain maistraatin sivuilta, tai väestönrekisterikeskuksen nettisivuilta saa sen osoitteen. Jos tietää koko nimen, syntymäajan tai iän suurinpiirtein, ja asuinkunnan tai missä on syntynyt. Jotain euron se tais maksaa.
 
"lyyti"
[QUOTE="hilima";24493914]soita maistraattiin ja kysy. Jos ei henkilö ole hakenut turvakieltoa itselle, sieltä saa osoitetiedot.[/QUOTE]

Turvakielto haetaan oikeusteitse ja se vaatii hyvät perusteet. Maistraatin tietojen jakamisen voi estää ihan täyttämällä netissä sähköisen lomakkeen. Ei siihen turvatietoja vaadita ;)




Tietojen luovutuskiellot
Jokaisella on oikeus kieltää henkilö- ja osoitetietojensa luovutus väestötietojärjestelmästä yksityissektorin käyttöön mm. suoramarkkinointiin, suoramainontaan, etämyyntiin, markkina- ja mielipidetutkimukseen, osoitepalveluun taikka sukututkimusta tai henkilömatrikkeleja varten.

Ilmoituksen tekeminen

Tietojen luovutuksen voit kieltää ilmoittamalla asiasta puhelimitse tai kirjallisesti maistraattiin tai Väestörekisterikeskukseen. Täytettavän ja tulostettavan henkilötietojen luovutuksen kieltäminen -lomakkeen löydät sivujemme Lomakkeet -osiosta.

Sähköinen palvelu

Verkkolomakkeen voit täyttää ja lähettää suoraan selaimessa. Lomakkeen tiedot välittyvät toimivaltaiselle maistraatille suojattuja yhteyksiä pitkin. Tietojen luovutuksen kieltäminen ei edellytä sähköistä allekirjoitusta.

Henkilötietojen käsittelyä koskevaa tietoa löydät tietosuojavaltuutetun internetsivulta osoitteesta: Tietosuojavaltuutetun toimisto - Tietosuojavaltuutetun toimisto
 

Yhteistyössä