Miten paljon tiedätte vanhempienne raha-asioista?

  • Viestiketjun aloittaja k
  • Ensimmäinen viesti
k
Tuosta toisesta ketjusta tuli mieleen, että kuinkas avoimesti vanhempanne teille raha-asioistaan kertovat? Mitä tiedät ja mitä et? Itse tiedän mitä konkreettista he omistavat, mutta pankkitalletukset, mahdolliset osakkeet jne on kyllä hämärän peitossa. Ja veloista en tiiä.
 
pat
Isän kohdalla riittää tietoa, että velkaa on paljon. Äiteen tilintiedot sekä omaisuus taas tiedän prikulleen veljeni kanssa, koska hoidetaan yhdessä osa hänen raha-asioistaan.

Ja mieheni vanhempien raha-asiat tiedetään siten, että ollaan perinnöt sieltä jo saatu talon rakennusprojektimme yhteydessä.
 
anu
tiedän aika tarkasti, äitini on kova mulle puhumaan asioista. oikeestaan tiedän kaikki, tarkat tulot, menos, omaisuuden (talot, mökki, auto, vene jne), sijoitukset, missä pankissa on paljonkin ja paljon on ulkomaansijoituksissa.
 
Tiedän perusteiltaan äidin raha-asiat, ei hän niitä erityisesti levittele mutta kun on puhetta tullut, puhuu suoraan omistakin asioistaan. Isäpuolen jutuista en tiedä muuta kuin että hyvin pärjää, faijan perintö tuli selviteltyä joku vuosi sitten.. Appivanhempien taloustilanne on myös suht hyvin tiedossa, tulee kuitenkin puhuttua jonkun verran raha-asioista heidänkin kanssaan. Niin, eikä meidän taloudellinen tilanne ole kenellekään heistä salaisuus, tasapuolisuuden nimissä :D
 

Yhteistyössä