Miten laitatte lapsenne nukkumaan?

Meillä on suihku, iltapala, hampaiden pesu, iltarukous, suukot, halit ja hyvät yöt..

Lapset siis 7v, 5v ja 3v ja 1.5kuisella ihan omat rutiininsa..
Ei jäädä viereen vaan lapset nukku omiin huoneisiinsa itekseen..<br><br>
 
Iltapalalle, sitte luetaan iltakirjoja, iltapesut ja pyjaman vaihdot. Sitte koko poppoo käy halaamassa peilin edessä porukkahalauksen ja pojat viedään sänkyyn. Nykyään nukahtaa tosi nopeasti sinne ittekseen.
Ja ennen hyvänyön toivotuksia- ja pusuja pitää aina suunnitella seuraavan aamun ensimmäinen leikki ja sen ne kyllä muistaa sitte heti aamulla :D <br><br>
 
iltapala,iltapesu,vaipanvaihto,tutti ja rätti kehiin,hyvänyön toivotukset ja suukot ja lapsi petiin. taht´s it :)
on saanu paljon negatiivista palautetta tästä kun oon kuulema tunteeton jnejne et tarvis laulaa ja helliä ja silitellä jne :whistle: mut meil hoidetaan laulut,hellimiset ja silittelyt pitkin päivää :)
 
Kuopus 1,2v syö iltapuuron, juo maitoa ja laitetaan sänkyyn tutin kanssa.
Hetki silitellään vieressä istuen, poika nukahtaa nopeasti.

Esikoinen 4,5v antaa yöhalit ja pyytää jommankumman vanhemman tulemaan peittelemään. Luetaan iltasatu kun poika haluaa, aina ei tahdo.
 
Molemmille tytöille iltapalat, pesut ja vaipat. sitten esikoinen 2v sänkyyn, peitto päälle, luen pienen iltasadun (yleensä en pääse kolmatta riviä pidemmälle niin neito jo nukkuu) rukous, ja pusut.
Kuopus, ottaa rintaa, ja menee joko omaa taikka mein sänkyyn riepunsa kanssa, jollei ole jo rinnalle nukahtanut. (rintaa annan satua lukiessani)

muoks, tutit kummallekkin mukaan petiin.<br><br>
 
Tyttö 4v.Usein suihku/sauna. Iltapala. Iltasatu. Hampaitten pesu ja WC. Sitten ISI peittelee(äiti ei ole kelpaa siihen). Ja siellä nukahtaa usein äkkiäkin. Oli vaihe, kun pienempänä höpötteli tunnin ja huuteli janoa ym.

Tyytö 4kk. Unipuku, vaipanvaihto ja siistimiset. Unimaito ja röyhyt ja suoraan sänkyyn, jos väsykitinää.
 
Iltapala, pisut ja hampaiden pesu ja sen jälkeen molemmat lapset sänkyyn, nukahtavat itsekseen. Ja iltasin sanon siinä seittemän aikoihin sanon että kohta alkaa iltatoimet ja viimeistään puoli ysiltä on lapset sängyssä
 

Yhteistyössä