tumpelo?
Mä en tiedä miten ne kannattaisi tehdä, jotta niistä saisi oikein herkullisia... Auttakaahan hieman!
Jos ruskistan ensin pannulla, niin kauanko niitä pitää pitää uunissa ja missä asteessa? Ja pitääkö olla kannellisessa astiassa tai paistopussissa, jotta tulee mehevää?Alkuperäinen kirjoittaja Rohmu:Teen viillon sivulle ja täytän esim. meetwurstilla ja emmental -juustoraasteella. Tikulla kiinni ja ruskistus paistinpannulla, loppuhaudutus uunissa.
peesi, tälläi tulee munkin mielestä parhaitaAlkuperäinen kirjoittaja ..:Väri ja pinta pannulla voissa ja sitten uuniin hautumaan sinappi-sipuli kermaan.
Kannattaa tosiaan laittaa kannelliseen pataan tai paistopussiin, 175 astetta ja puol tuntia riittää.Alkuperäinen kirjoittaja ap:Jos ruskistan ensin pannulla, niin kauanko niitä pitää pitää uunissa ja missä asteessa? Ja pitääkö olla kannellisessa astiassa tai paistopussissa, jotta tulee mehevää?Alkuperäinen kirjoittaja Rohmu:Teen viillon sivulle ja täytän esim. meetwurstilla ja emmental -juustoraasteella. Tikulla kiinni ja ruskistus paistinpannulla, loppuhaudutus uunissa.
Ilman pannua uuniin? Täytyypä testata, hyvä vinkki :flower:Alkuperäinen kirjoittaja Mä leivitän:Mä leivitän ne eli ensiksi käytän niitä vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja korppujauhossa, johon olen sekoittanut suolaa ja pippuria. Sitten vaan uuniin 175 asteeseen. Tulee rapsakka pinta!
Laita uunivuokaan ja lihalientä pohjalle.Alkuperäinen kirjoittaja ap:Jos ruskistan ensin pannulla, niin kauanko niitä pitää pitää uunissa ja missä asteessa? Ja pitääkö olla kannellisessa astiassa tai paistopussissa, jotta tulee mehevää?Alkuperäinen kirjoittaja Rohmu:Teen viillon sivulle ja täytän esim. meetwurstilla ja emmental -juustoraasteella. Tikulla kiinni ja ruskistus paistinpannulla, loppuhaudutus uunissa.
Joo toi on kyllä kans hyvää!! Palllljon lanttuaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:paistopussiin kera porkkanan, perunan, sipulin, ehkä lantun, pippurin, suolan ja voin. Nam
Ja varmaan suolaa ja pippuria mukaan, vieläkö muuta?Alkuperäinen kirjoittaja gg:peesi, tälläi tulee munkin mielestä parhaitaAlkuperäinen kirjoittaja ..:Väri ja pinta pannulla voissa ja sitten uuniin hautumaan sinappi-sipuli kermaan.
Tää kuulostaa siltä miten mummokin aikoinaan teki (ja tekee vieläkin, mutta en ole päässyt maistiasille aikoihin) ja hyvää oli! Tarkennuksia vielä kaipaan eli kauan pitää olla uunissa että perunatkin kypsyy? Ja siis perunat varmaan laitat raakoina ja paloiteltuina? Eikö mitään lientä tule? Muistelisin, että mummo paistoi ensin voissa pannulla ne kyljykset ja sitten laittoi sen paistinliemen mukaan sinne paistopussiin.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:paistopussiin kera porkkanan, perunan, sipulin, ehkä lantun, pippurin, suolan ja voin. Nam
Sulaa, valkopippuria ja sinappia mä laitan kerman sekaan. Ja pannulla paistettua sipulia reilusti! Nämä kaikki vuokaan. (nestettä niin, että kyljykset peittyy)Alkuperäinen kirjoittaja ap:Ja varmaan suolaa ja pippuria mukaan, vieläkö muuta?Alkuperäinen kirjoittaja gg:peesi, tälläi tulee munkin mielestä parhaitaAlkuperäinen kirjoittaja ..:Väri ja pinta pannulla voissa ja sitten uuniin hautumaan sinappi-sipuli kermaan.