A
"aapee"
Vieras
Pakastimessa olisi mansikoita ja vadelmia kokonaisena. Olisin tekemässä täytekakkua, jossa en halua käyttää liivatetta tai tuorejuustoa. Rahka, vaniljakreemijauhe, kerma, valkosuklaa yms on ok. Olisiko jollain vinkkiä, miten tehdä maistuva täyte?
Vadelmat vielä jotenkuten pysyy kakun välissä sulinakin, mutta mansikka on kyllä turhan vetistä sellaisenaan. Jotkut käyttää mansikkasurvosta, mutta sehän on ihan sellaista valuvaa sitten, sitä en halua, että tulee siisti kakku.
Kiitos ideoista!
Vadelmat vielä jotenkuten pysyy kakun välissä sulinakin, mutta mansikka on kyllä turhan vetistä sellaisenaan. Jotkut käyttää mansikkasurvosta, mutta sehän on ihan sellaista valuvaa sitten, sitä en halua, että tulee siisti kakku.
Kiitos ideoista!