Olen aina laittanut kiehuvaan veteen munat. Kiehuvaan veteen, kun laittaa, niin kuoret lähtee munista pois helpommin kuin kylmään veteen laitetuista. Keittoajaksi kiehumisen alkamisesta riittää 5 minuuttia, eivätkä munat ole löysiä. Munat voisi laittaa jäähtymään kippoon, jossa on kylmää vettä ja ottaa pois munien jäähdyttyä.laita munat kiehuvaa veteen. 8 minuuttia on sopiva aika. tai jos haluut löysiä niin vähempi riittää.
Ne on siitä huolimatta laitettava kiehuvaan veteen!Hienoo katsoin etusivulta ohjeen, että olisi pitänyt laittaa munat kiehuvaan veteen ja sitten odottaa noin 12 min, mutta kun laskin munat veteen niin ne räjähti samantien.
Kaikki ei istukkaan kotona nyrkin ja hellan välissä :----)Jos ei osaa munia edes keittää, niin mitä sellaisessa taloudessa syödään?
Aivan, he ostavatkin kaupasta valmiiksi keitettyjä munia, eivätkä vaivaudu niitä itse keittelemään.Kaikki ei istukkaan kotona nyrkin ja hellan välissä :----)
Ja palkkaa vielä jonkun ne sieltä hakemaan! Köyhät kyykkyynAivan, he ostavatkin kaupasta valmiiksi keitettyjä munia, eivätkä vaivaudu niitä itse keittelemään.