Miten käyttäytyy torjuttu mies?

  • Viestiketjun aloittaja "Vierailija"
  • Ensimmäinen viesti
Blue
[QUOTE="Vierailija";29319906]Tarkoitan jos on ollut ihastunut naiseen ja nainen torjuu hänet[/QUOTE]

On miehiä jotka alkavat kiukutella kuin pikkukakarat. Käyttäytyvät sikamaisesti ja syyttelevät naista siitä samasta, huomaamatta ollenkaan omaa käytöstään. Uhkailevat itsemurhalla (oli tosi kiva pistää välit poikki ja soittaa sen jälkeen miehen ystävälle että viitsitkö vahtia ystävääsi..), puhuvat seläntakana, vittuilevat kautta rantain. Syyttävät naista marttyroinnista vaikka itse tekevät samaa olemalla NIIN loukkaantuneita.

Sitten on miehiä jotka käyttäytyvät kuin miehet, eli ottavat homman asiallisesti.
 
näin
Kantaa kaunaa vuosia sisäisesti, mutta ilmaisee sen vain erittäin kännissä vetämällä hirveät pultit yhteisissä bileissä, eikä koskaan kerro syytä, muuta kuin että minusta se jollain tavalla johtui. Selvinpäin esittää ystävää. Yksissä bileissä kehtasin esim levätä sängyllä hetken, niin sain avatun kaljatölkin niskaan ja turpiin pihalla. Emme ole enää ystäviä.
 
"Justus"
Riippuu paljon siitä miten on tullut torjutuksi. Miettikääpä omalla kohdalla, jos joku äijä torjuu teidät aivan helvetin tylysti, niin ei tunnu kovin mukavalta. Noin yleisesti jos miettii, niin enpä usko että kovinkaan moni mies mitään kaunaa kantaa torjutuksi tulemisesta.
 
"Justus"
Menee vaihtoaitioon ja seuraava laukoja tulee tilalle..
Ei suinkaan minnekkään vaihtoaitioon mennä, vaan seuraavaan kulmavääntöön rinta rottingilla.

Koska mies on melkeinpä aina aloitteen tekijä, niin torjutuksi tuleminen ei ole mikään uusi juttu luultavasti kenellekkään. Mielenkiintoisempi kysymys onkin, miten käyttäytyy nainen kun tulee torjutuksi, olen nähnyt totaalisia kilahtamisia kun näin on käynyt.
 

Yhteistyössä