Mitäs TÄNÄÄN suunnitelmissa??

  • Viestiketjun aloittaja päivän gallup
  • Ensimmäinen viesti
töitä yhteen asti (puolipäivä), kauppaan ja sitte kotiin vähän suihkuun ja sitte rentoutumaan hierojalle tunniksi, sieltä sitte kaverin kanssa vähän kaupungille ja kotiin sitte ko jaksaa... :D kaikenkaikkiaan kiva päivä tiedossa :D
 
Käydään viemäs lahjus eskariin ja sit odotetaan milloin mummi saapuu Kuopiosta asti tänne tsadiin ja pörrätään kaupungilla koko päivä.Esikoisen hemmottelupäivä tiedossa eli Star Wars-juttuja lupasin ostaa ja sit pizzalle ja jätskille ja ehtoolla pelataan lautapelejä ja herkutellaan lisää :D :D Mummia odotetaan kovin kun ei olla nähty varmaan 2 vuoteen. Niin ja ostetaan pojalle polkupyörä. Ja kärvistellään pa:na seuraavat 2 vkoa.... :LOL:
 
tiuna
Töissä pitäis olla puolen tunnin päästä:( työpäivän pituus riippuu ihan omasta aktiivisuudesta..joka ei tunnu kovin korkealta tällä hetkellä:) illalla koulun kevätjuhlaan, sitten kauppaan ostamaan opettajille kukkasia ja tietenkin vielä ruokaostokset.. illalla ajoissa nukkumaan että lapset ehtii aamulla vielä ajoissa todistustenjakoon!
 
Lähden rilluttelemaan :p
Päivällä pitäis käydä ostaa joku toppi illaksi kun ei ole uutta tullut hankittua lähiaikoina.
Harmi kun lapset nuhassa,pitää mietiskellä viittinkö niitten kanssa lähtee vai odotanko miestä :whistle:
 
Nyt kyllä hiukan aikaa istuskelen tässä, kun maanantain jälkeen en ole koneella ollut yhtään. Mutta kohta siivoilen ja laitan tavaroita valmiiksi kun isäni ja siskoni tulevat hoitamaan lapsia pariksi tunniksi. Iltavuoroon olen siis menossa. Eli ei ole ihmeempiä suunnitelmia :/
 
Alkuperäinen kirjoittaja bbnm:
PITÄISI siivota mutta jumahtaneen selän kanssa en tiä onnistunko :eek:

Tiedättekö saanko mennä illalla saunaan, kävelenkin ihan kumarassa, panacodia ottanut :eek:
miksei sais mennä?? lämpöhän auttaa usein lihasperäisiin kiputiloihinkin =)

TÄNÄÄN ultraan josko olis vauveli kääntynyt jo ettei tarttis kääntää ( ei kyl ole, päätä puskee just nytkin kylkiluihin... ) ja kuopuksen h-lääkäri.
 

Yhteistyössä