mitäs mieltä autosta...



tiedot
Vuosimalli 1994
Merkki Opel
Malli ASTRA
Korilmalli 1.6Si Sportive Carav
Vaihteisto 5
Tyyppi Farmari
Hinta 4990
Kilometrit 192 000 km
Väri VIHREÄ
Polttoaine Bensiini
Teho (kW) 74
Kuutiotilavuus 1598
Matkustajien lukumäärä 5 mutta paikanpäällä siinä lukee että 7 myyntilapussa
Ovet 5
Polttoaineenkulutus 5.60 7.30 9.20


tosin tässä on puoli tuulilasia alhaalla halki...
sisältä tosi siisti..

oliskos ostamisen arvoinen??
meillä on nyt volvo 440 vuosimallia 92
 
teidän täytyy tehdä just niinkuin teistä tuntuu :)

täältä kun kyselet niin usko pois että arvostelua tulee kovasti, oli kyse sit mistä automerkistä tahansa.

kohta joku sanoo jotain että en ikinä vaihtas volvoa opeliin jne jne plää plää plää :D

 
Automies
Tuon ikäisissä Opel Astroissa on ollut todella paljon ruosteongelmia. Eli ovat yleensä pahasti ruosteessa. Pistä pikkuisen lisää rahaa ja osta vaikka uudempaa korimallia.

Lisäksi tuo on pahasti ylihinnoiteltu, pitäisi irrota paljon halvemmalla. Tuommoisesta on 3500 euroa ehdoton maksi. Noita rupeaa saamaan jo 2500 eurolla.

Lisäksi ollut älyttömän paljon vikoja. Hankala myydä, ei meinaa kelvata kenellekään.

Ei uudempikaan korimalli vikatilastojen kärjessä ole ollut... Mutta ei ruostu niin pahasti, paljon parempi ajaa... Ja muutenkin on uusi malli, ajettavuudeltaan ja ominaisuuksiltaa aivan eri luokkaa. Muistaakseni 1998 vaihtuu korimalli uudempaan. Uudemmalla korimallilla (eli -98) pitäisi irrota noilla kilometreillä n. 6000 euron hintaluokassa.

Huoneistokeskuksen entisiä (niitä oransseja) saa todella halvalla, siis jos ei väriä säikähdä. Kaveri osti sellaisen oranssin Astra farmarin vuosimallia 2003 ajettu 50000 kilometriä hintaan 9800 euroa.

Minä en ostaisi.
 
hintava
On muuten kallis menopeli!
Katsopas vaikka hiukan isompaa Opelia, eli omegaa. Ne on samoissa hinnoissa. Itselläni on myytävän -96 farmari omega kaikilla varusteilla, 20000km vähemmän ajettu, juuri huollettu, 500?kalliimmalla...... joten toi tuntuu hintavalle.
 
Meillä edellinen auto oli vastaava Ooppeli, oli vain vähän tuoreempi eli -99. Tykkäsin kovasti, haluttiin vaan vähän isompi auto,niin vaihdettiin. Meillä ei ongelmia ollut, mutta auto tosiaan oli vähän tuoreempikin. Kannattaa tosiaan vertailla hintoja.
 
en ostais ooppelia. niin paljon on huonoja kokemuksia. ja tosiaan ajomukaavuudessa ei varmasti pärjää edes vanhemmalle volvolle.

me meinattiin vaihtaa 10 vuotta vanha bemari pari vuotta vanhaan astraan, (vaihto ois ollu päikseen) mut koeajon jälkeen, ei kiitos :x
 

Yhteistyössä