[QUOTE="Mintus";26030545]Lammasruukku kuulostaa hyvältä, saisko ohjetta?
Meillä on tänään alkupalaksi pekonimunia, pääruoaksi karjalanpaistia ja jälkkäriksi mämmiä.
Ja illalla tarvittaessa vielä takkamakkaraa jos nälättää.[/QUOTE]
Mie teen lammasruukut semmosiin pieniin savipottiin (annoskokosia).
Pohjalle tilkka öljyä sit lammaspalasia pohjalle.Puolikas sipuli ja tomaatti viipaloituna per kärsä. Peruna viipaleita ja porkkanalohkoja. Päälle valutetaan seos jossa on : paprikaa,mustapippuria,inkivääriä,kuminaa,kurkumaa,liemikuutio murennettuna, tomaattipyrettä, korianteria tuoreena/pakasteenaja vettä vaan puol desiä.
Eka puol tuntii 250astetta sen jälkeen 150asteessa kunnes lammas on kypsää.
Ei sen kummosempi
teen ton mausteliemen et siihen tulee 1,5tl kukakin maustetta paitsi mustapippuria ja inkivääriä tulee ½tl ja korianteri on pakasteista.
Vettä ei tarvii sen enempää koska muuten siitä tulee liian löllöstä siitä
Perunoita tulee n.1-2 per nuppi ja porkkanaa 1 iso
laitan kohta kuvan siitä ruukusta mihin teen